Računalništvo, telefonija
21.11.2012 10:11

Deli z drugimi:

Share

PRONET Kranj prejel certifikat bonitetne odličnosti AA

PRONET Kranj s ponosom objavlja dejstvo, da se uvršča v 1% pravnih subjektov v Sloveniji, ki so upravičeni do uporabe statusa AA kot simbola ocene bonitetne odličnosti (izpolnjevanje kriterijev certifikata v zadnjih dveh poslovnih letih).
PRONET Kranj prejel certifikat bonitetne odličnosti AA
PRONET Kranj prejel certifikat bonitetne odličnosti AA

Uspešnost poslovanja podjetja PRONET Kranj se kaže v visoki bonitetni oceni AA, ki še posebej v današnjih težkih gospodarskih razmerah pomaga pri doseganju verodostojnosti in varnosti pri kupcih. Pridobljen certifikat poslovne odličnosti in s tem povezana finančna stabilnost družbe je zagotovilo vsem kupcem programske opreme za dogloročno zagotavljanje garancije in izpeljavo zastavljenih projektov v dogovorjenih rokih, kar je danes zelo redko. Verjamejo tudi, da bo pridobljen certifikat odlična garancija za sklepanje poslov in sodelovanj v tujini, kjer je velika stopnja zaupanja in kredibilnosti med partnerji še večjega pomena.

Imetniki certifikata bonitetne odličnosti so eni redkih poslovnih subjektov, ki se lahko pohvalijo z oceno in to povedo vsem svojim poslovnim partnerjem, s katerimi že ali pa šele nameravajo sodelovati v prihodnje.

V bonitetni hiši Bisnode d.o.o. so v letošnjem letu pričeli s certificiranjem poslovnih subjektov, ki so si skozi svoje delovanje prislužili ocene A, AA oziroma najvišjo možno oceno odličnosti AAA. Poslovni subjekt prejme eno od treh ocen odličnosti glede na število zaporednih let doseganja najvišjega bonitetnega razreda: A (izpolnjevanje kriterijev v zadnjem letu), AA (v zadnjih dveh letih) ali AAA (v zadnjih treh letih). Najvišja ocena predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

Več o bonitetni odličnosti si preberite na: PRONET bonitetna odličnost

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku