Računalništvo, telefonija
28.01.2020 09:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson EV-100 – projektor, ki zmore vse

.. Ko pomislimo na projektor, imamo navadno v mislih napravo, ki na platno projicira neko sliko ali video. Danes so večnamenski projektorji zmožni neverjetnih projekcij, ki nas pustijo odprtih ust ..
Projektor, ki zmore vse
Projektor, ki zmore vse

Epsonovi projektorji iz serije LightScene EV-100 predstavljajo najsodobnejšo rešitev za digitalne predstavitve, naj gre zgolj za osvetlitev ali za projekcijo. Primerni so za vse vrste oglaševanja. Z večnamenskim projektorjem LightScene EV-100 boste ustvarili neverjetne vizualne prikaze in interaktivna okolja. Hkratno osvetljevanje in projiciranje na vse površine bo zagotovo pritegnilo želeno pozornost. Posebna tehnologija ustvari dinamično vsebino za predstavitve v izložbah, trgovinah, recepcijah, muzejih, na razstavnih prostorih in še bi lahko naštevali. Naj gre torej za prikaze v trgovini ali za prestižne razstave, projektor LightScene EV-100 bo dogodkom vdahnil življenje.

Projicira tudi pokončno

Ločljivost WXGA in svetilnost 2000 lumnov omogočata projiciranje fotografij neverjetne kakovosti ali izjemno naravnih videoposnetkov. Poleg tega lahko ta projektor uporabljate v prostorih, ki za navaden projektor preprosto niso primerni. Namestite ga lahko celo na obstoječ nosilec za osvetlitev. Prav tako lahko projicira s tal ali s stropa pod kakršnimkoli kotom. Mogoče je torej tudi pokončno projiciranje. Pri namestitvi ne boste potrebovali pomoči strokovnjaka, saj je ta izredno enostavna in uporabniku prijazna. Lahko uporabite celo več enot, pri čemer je mogoče zlivanje robov za večje prikaze.

Vzdrževanje praktično ni potrebno

Serija LightScene EV-100 omogoča neskončne možnosti in interaktivnost v pravem pomenu besede. Projektor odlikuje tudi to, da je izredno tih. Omislite si ga lahko v črni ali beli barvi, njegova elegantna oblika pa se bo zlila s prostorom, kjer bo nameščen.

Ima kar petletno garancijo (oziroma 20.000 ur), kar pomeni, da lahko projektor namestite in nanj glede vzdrževanja pozabite kar lep čas, kar omogoča tudi zanesljiva tehnologija anorganskega fosfornega kolesa.

Živahne barve in širok razpon velikosti slike

Dinamično razmerje kontrasta 2.500.000 : 1 zagotavlja izjemno globoko črnino ter na drugi strani svetle in živahne barve. Ima tudi možnost spreminjanja velikosti slike. Tako si lahko omislite sliko velikosti od 30 do 133 palcev oziroma od 76 do 338 centimetrov. S to vsestransko lastnostjo boste lahko omogočili izjemno privlačne projekcije.

Lahko je tudi reflektor

To pa še ni vse, saj lahko projektor serije LightScene EV-100 uporabite tudi kot tradicionalen reflektor za osvetljevanje izdelkov in prikaz podrobnosti.

Tudi glede povezljivosti so skrbi odveč. Ponaša se s HDMI, RJ-45, povezljivostjo z ožičenim in brezžičnim krajevnim omrežjem ter režo za SD kartico za neposredno shranjevanje in predvajanje vsebine.

Serija LightScene EV-100 je visoko zmogljiva in bo s svojimi lastnostmi zadovoljila še tako zahtevnega uporabnika.

OKVIR

LightScene EV

  • Ostra in živa projekcija
  • Prilagodljiv in enostaven za namestitev
  • Diskreten projektor za tržna obvestila
  • Enostavno nalaganje seznama predvajanja
  • “Namesti in pozabi” s petletno oziroma 20.000-urno garancijo

Več najdete na spodnjih povezavah:

Epson LightSceen EV-100
Epson LightSceen EV-105

V primeru, da bi želeli dotični projektor videti v akciji pa obiščite ekipo TEKSEL na Tržaški cesti 132 v Ljubljani. Prijazno osebje Vam bo zagotovo pomagalo in svetovalo pri izvedbi Vaše ideje in implementaciji Epson LightScene projektorjev v Vaš prostor. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več