Programska oprema
17.12.2006 09:31

Deli z drugimi:

Share

Proizvodi Pande Software združljivi z Windows Vista

Panda Software je objavila, da so njeni proizvodi združljivi z novim Microsoftovim operacijskim sistemom Windows Vista. Pripravila je informacijski center “Windows Vista Information Center” na naslovu http://www.pandasoftware.com/Vista. Tu bodo uporabniki našli informacije o združljivosti proizvodov Pande Software z novim informacijskim sistemom. Lahko bodo tudi pretočili nove beta različice končnih različic proizvodov Pande Software, ki podpirajo Windows Vista. Obstoječi uporabniki proizvodov Pande Software 2007 za domačo uporabo bodo avtomatično in brezplačno dobili nove različice, združljive z Windows Vista, takoj ko bodo dostopne končne različice.

Trenutno lahko uporabniki naložijo beta različice, združljive z Windows Vista, za Panda Antivirus 2007, hiter in lahek protivirusni program za domače uporabnike in Panda ClientShield, rešitev Pande Software za zaščito delovnih postaj v podjetjih.

Panda Antivirus 2007 pa je najlažji protivirusni program Pande Software za domače uporabnike. Ta nova rešitev, enostavna za uporabo, ponuja celovito zaščito pred znanimi in neznanimi internetnimi grožnjami z minimalno rabo sistemskih virov. Novi Panda Antivirus 2007 je namenjen domačim uporabnikom, katerih uporaba interneta ne zahteva popolnega varnostnega paketa. Narejen je bil po načelu “namesti in pozabi nanj” in varuje sistem avtomatično od trenutka, ko je nameščen.

Panda ClientShield s tehnologijami TruPrevent™ je globalna varnostna rešitev za delovne postaje v podjetniških okoljih. Integrirana na računalnike ta visoko zmogljiva rešitev z nizko rabo virov varuje pred virusi, črvi, trojanci in drugimi vrstami škodljivega programja. Filtrira lahko tudi neželeno e-pošto (spam), in blokira uporabo vohunskih in klicalnih programov ter drugih hekerskih orodij. Administracija je hitra in enostavna po zaslugi integracije s konzolo AdminSecure ter znatno zmanjša čas posodabljanja in posledično tveganje okužbe. Vključuje tudi tehnologije TruPrevent™ za zaščito delovnih postaj pred neznanimi virusi in drugimi grožnjami.


Prijavi napako v članku