Računalništvo, telefonija
01.08.2010 09:04

Deli z drugimi:

Share

Programi kot konkurenčna prednost

Globalna anketa Microsoft CSAT je pokazala nadpovprečno zadovoljstvo uporabnikov s SAOP-jevimi rešitvami.
Uporaba SAOP-jevih rešitev za slovenska podjetja pomeni konkurenčno prednost
Uporaba SAOP-jevih rešitev za slovenska podjetja pomeni konkurenčno prednost

Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove je, kot Microsoft Gold Certified Partner, prek neodvisnega podjetja TNS že tretje leto zapored izvedel anketo zadovoljstva svojih strank. V primerjavi z ostalimi partnerji Microsofta je bil SAOP v svetovnem merilu tudi letos nadpovprečno uspešno ocenjen.

Zadovoljstvo s SAOP-jem je izrazilo kar 94 odstotkov strank. Raziskava je potrdila tudi visoko dodano vrednost SAOP-jevih rešitev, saj je 91 odstotkov uporabnikov mnenja, da so v konkurenčni prednosti, ker uporabljajo rešitvi iCenter in miniMAX.

„Rezultati ankete dokazujejo, da je SAOP v globalnem merilu uspešno informacijsko podjetje, kar krepi naša izhodišča pri razvoju dejavnosti na tujih trgih, “ je povedala Sonja Šinigoj, direktorica SAOP. „Po drugi strani je visoka pripadnost slovenskih kupcev za nas dodatna spodbuda za še boljše delo z domačimi strankami, ki pomembno prispevajo k uspešnim rezultatom.“

Nadpovprečno število uporabnikov poroča o visoki vrednosti rešitev iCenter in miniMAX v primerjavi s ceno. Ob visoki oceni za kakovost izdelkov in povezanih storitev bi prijateljem in poslovnim partnerjem rešitve iCenter in miniMAX priporočilo kar 92 odstotkov vprašanih.

„Raziskava je pokazala, da so naše stranke izredno zahtevne glede prodajnih storitev, zato v prihodnje načrtujemo še bolj učinkovito izvajanje podpore uporabnikom, tako s tehničnega vidika kot tudi glede poslovne vsebine in posredovanja dobrih praks,“ je dodal Tomaž Puc, svetovalec v podjetju SAOP.

Raziskavo Microsoft CSAT, ki je del postopka podaljšanja partnerskega certifikata Microsoft Gold Certified Partner, so v SAOP-ju izvedli tretjič zapored, v njej pa je sodelovalo 244 podjetij.

Več na www.saop.si, ali www.minimax.si, oziroma www.i-center.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAOP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SAOP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

SAOP - Računalniški programi za računovodstvo, knjigovodstvo, izdajanje računov, potni nalogi, trgovina, računovodski servis, obrtnik

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku