Ohišja in napajalniki
08.04.2021 08:13
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Profesionalno in kakovostno upravljanje kablov

Strokovnjaki za informacijsko tehnologijo so pod vedno večjim časovnim pritiskom in upravljajo z vse bolj zapletenimi sistemi. Učinkovite rešitve pa lahko marsikaj olajšajo.
Že od samega začetka je bil novi TX CableNet zasnovan kot omrežno stojalo in je namenjen popolni napeljavi kablov s hitro namestitvijo.
Že od samega začetka je bil novi TX CableNet zasnovan kot omrežno stojalo in je namenjen popolni napeljavi kablov s hitro namestitvijo.

Rittal z novim izdelkom TX CableNet pospešuje profesionalno kakovost omrežnih kablov. Tudi velike količine kablov z mehkim polmerom upogibanja lahko enostavno namestite, popolno napeljavo kablov pa dosežemo po “principu slapa”. Predsestavljena zasnova z odprtim okvirjem za Rittal dodatno opremo omogoča hitro sestavljanje in enostavno vzdrževanje. Rittal za standardna naročila iz zaloge obljublja dostavo v 24. urah.

Vodje IT sistemov morajo biti sposobne izjemno hitro povečevati in širiti medsebojno povezana omrežja. Pri komponentah sta hitrost in zanesljivost pomembna za različne potrebe: “V TX CableNet smo združili inovativno upravljanje kablov z zahtevami po profesionalni kakovosti,” pojasnjuje Luis Brücher, vodja oddelka za upravljanje IT izdelkov v podjetju Rittal: “Poleg mehanskih lastnosti stojala to vključuje sistematičen pristop, zanesljivo medregionalno razpoložljivost in hitro dostavo.”

Že od samega začetka je bil novi TX CableNet zasnovan kot omrežno stojalo in je namenjen popolni napeljavi kablov s hitro namestitvijo. To velja tudi pri velikih količinah kablov: enostavno vstavljanje namesto zahtevnega vlečenja. To zagotavljajo vdolbine z zaobljenimi robovi na obeh straneh in po celotni širini strehe. Zunanje opore za napeljavo kablov na robovih strehe se enostavno odstranijo, vstavi se celoten kabelski snop in oporniki se nato spet varno pritrdijo. Tako tudi veliki kabelski snopi zdrsnejo s strehe in se z mehkim polmerom upognejo v razdelilnik. Zahvaljujoč “principu slapa”, napeljava kablov sledi najboljši praksi za bakrene kable in optične kable iz steklenih vlaken. Konstrukcija odprtega okvirja omogoča tudi uporabo celotne globine pri vodenju napeljave skozi dno.

Enostavno vstavljanje namesto zahtevnega vlečenja. To zagotavljajo vdolbine z zaobljenimi robovi na obeh straneh in po celotni širini strehe.

Hitra in sistematična izbira ter dostava

Rittal enako obljublja tudi za TX CableNet: standardna naročila iz zaloge so v Nemčiji dostavljena v 24. urah, drugod po Evropi pa v 48. urah. Rittal sistemski pripomočki ter združljivost s sistemom podnožja VX in z udobjem  AX ročajev za zaščito dostopa omogočajo, da je TX CableNet primeren za vse običajne omrežne zahteve in lokacije namestitve.

Zasnova okvirja za učinkovito upravljanje

Predsestavljena, samostoječa zasnova okvirja s sistemsko rešetko Rittal in varjeno streho je še dodatna prodajna prednost, saj poveča hitrost namestitve in odstranitve ter tudi stabilnost. Sistemske komponente se hitro namestijo in pritrdijo zaradi profila z neprekinjenim vzorcem s 25 mm korakom in oštevilčenim vzorcem lukenj. Stranske plošče so hitro nameščene in jih je mogoče prav tako hitro odstraniti za lažje vzdrževanje.

Ob začetku prodaje je bila ponudba izdelkov sestavljena iz osmih različic. Ohišja s širino 800 mm so na voljo v višinah 2.000 mm (42 U) in 2.200 mm (47 U) ter z globino 800 mm ali 1.000 mm.

Več na www.rittal.si. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
Rittal omrežni kabli stikalne omare

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RITTAL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RITTAL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RITTAL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več