Ohišja in napajalniki
08.04.2021 08:13
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Profesionalno in kakovostno upravljanje kablov

Strokovnjaki za informacijsko tehnologijo so pod vedno večjim časovnim pritiskom in upravljajo z vse bolj zapletenimi sistemi. Učinkovite rešitve pa lahko marsikaj olajšajo.
Že od samega začetka je bil novi TX CableNet zasnovan kot omrežno stojalo in je namenjen popolni napeljavi kablov s hitro namestitvijo.
Že od samega začetka je bil novi TX CableNet zasnovan kot omrežno stojalo in je namenjen popolni napeljavi kablov s hitro namestitvijo.

Rittal z novim izdelkom TX CableNet pospešuje profesionalno kakovost omrežnih kablov. Tudi velike količine kablov z mehkim polmerom upogibanja lahko enostavno namestite, popolno napeljavo kablov pa dosežemo po “principu slapa”. Predsestavljena zasnova z odprtim okvirjem za Rittal dodatno opremo omogoča hitro sestavljanje in enostavno vzdrževanje. Rittal za standardna naročila iz zaloge obljublja dostavo v 24. urah.

Vodje IT sistemov morajo biti sposobne izjemno hitro povečevati in širiti medsebojno povezana omrežja. Pri komponentah sta hitrost in zanesljivost pomembna za različne potrebe: “V TX CableNet smo združili inovativno upravljanje kablov z zahtevami po profesionalni kakovosti,” pojasnjuje Luis Brücher, vodja oddelka za upravljanje IT izdelkov v podjetju Rittal: “Poleg mehanskih lastnosti stojala to vključuje sistematičen pristop, zanesljivo medregionalno razpoložljivost in hitro dostavo.”

Že od samega začetka je bil novi TX CableNet zasnovan kot omrežno stojalo in je namenjen popolni napeljavi kablov s hitro namestitvijo. To velja tudi pri velikih količinah kablov: enostavno vstavljanje namesto zahtevnega vlečenja. To zagotavljajo vdolbine z zaobljenimi robovi na obeh straneh in po celotni širini strehe. Zunanje opore za napeljavo kablov na robovih strehe se enostavno odstranijo, vstavi se celoten kabelski snop in oporniki se nato spet varno pritrdijo. Tako tudi veliki kabelski snopi zdrsnejo s strehe in se z mehkim polmerom upognejo v razdelilnik. Zahvaljujoč “principu slapa”, napeljava kablov sledi najboljši praksi za bakrene kable in optične kable iz steklenih vlaken. Konstrukcija odprtega okvirja omogoča tudi uporabo celotne globine pri vodenju napeljave skozi dno.

Enostavno vstavljanje namesto zahtevnega vlečenja. To zagotavljajo vdolbine z zaobljenimi robovi na obeh straneh in po celotni širini strehe.

Hitra in sistematična izbira ter dostava

Rittal enako obljublja tudi za TX CableNet: standardna naročila iz zaloge so v Nemčiji dostavljena v 24. urah, drugod po Evropi pa v 48. urah. Rittal sistemski pripomočki ter združljivost s sistemom podnožja VX in z udobjem  AX ročajev za zaščito dostopa omogočajo, da je TX CableNet primeren za vse običajne omrežne zahteve in lokacije namestitve.

Zasnova okvirja za učinkovito upravljanje

Predsestavljena, samostoječa zasnova okvirja s sistemsko rešetko Rittal in varjeno streho je še dodatna prodajna prednost, saj poveča hitrost namestitve in odstranitve ter tudi stabilnost. Sistemske komponente se hitro namestijo in pritrdijo zaradi profila z neprekinjenim vzorcem s 25 mm korakom in oštevilčenim vzorcem lukenj. Stranske plošče so hitro nameščene in jih je mogoče prav tako hitro odstraniti za lažje vzdrževanje.

Ob začetku prodaje je bila ponudba izdelkov sestavljena iz osmih različic. Ohišja s širino 800 mm so na voljo v višinah 2.000 mm (42 U) in 2.200 mm (47 U) ter z globino 800 mm ali 1.000 mm.

Več na www.rittal.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Rittal omrežni kabli stikalne omare

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RITTAL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RITTAL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RITTAL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407
Vsi si želimo, da naš računalnik čim dlje deluje hitro in brezhibno, še posebej ko govorimo za poslovne računalnike, ki hranijo veliko količino podatkov zaupne narave. Vsak ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

NKT d.o.o.

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 041 569 271
Dejavnosti podjetja NKT d.o.o. segajo na področje prodaje, vpeljave in uvedbe naprednih rešitev za poslovne avdio in video komunikacije. Njihovi strokovnjaki poskrbijo za načrtovanje ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več