Računalništvo, telefonija
19.09.2016 17:38

Deli z drugimi:

Share

Profesionalne MFC-naprave

Visoka hitrost in učinkovitost ter nizki stroški priprave in obdelave dokumentov so lastnosti Brotherjeve nove serije črno-belih večfunkcijskih laserskih naprav.
Profesionalne MFC-naprave
Profesionalne MFC-naprave

DCP-L6600DW s funkcijami tiskanja, skeniranja in kopiranja ter MFC-L6900DW in MFC-L6800DW, katerima je dodana še funkcija faksiranja, so novi modeli, namenjeni skupni rabi v delovnih okoljih s potrebo po velikih količinah tiskanja.

Nove večfunkcijske naprave tiskajo pri visokih hitrostih, in sicer DCP-L6600DW in MFC-L6800DW do 46 strani na minuto, MFC-L6900DW pa kar 50 strani na minuto. Tudi digitalno arhiviranje dokumentov poteka hitro: vse tri skenirajo s hitrostjo do 50 listov na minuto (do 100 strani na minuto v obojestranskem načinu) in so opremljene z 80-listnim samodejnim podajalnikom dokumentov. Naprave povsem enostavno upravljate s pomočjo 12,3-cm zaslona na dotik. Podpirajo žično in brezžično povezljivost z USB-vmesnikom, WiFi-jem in gigabitnim LAN-om.

Rešitve, dodane novim napravam, zmanjšujejo stroške, povezane s tiskanjem dokumentov. DCP-L6600DW in MFC-L6800DW sta opremljena s tonerjem za 8.000 strani ter združljiva z opcjskim tonerjem do 12.000 strani. Napravi MFC-L6900DW je toner za 12.000 strani že priložen, z opcijskim pa lahko natisnete kar 20.000 strani.

Novi modeli so tudi zelo učinkoviti. Vsak je opremljen s pladnjem za 520 listov in izhodnim pladnjem za 250 listov. Zlahka jih je mogoče nadgraditi z dvema spodnjima pladnjema za 250 ali 500 listov in štirimi pladnji v stolpu, od katerih ima vsak po 520 listov.

Vse tri večfuncijske naprave zagotavljajo visoko raven varnosti tiskanih dokumentov. Lahko so integrirane z aktivnim imenikom (AD), podpirajo pa tudi funkcije SFL 3.0, Protokol IPSec (Internet Protocol Security), Natisni arhiv (Print Archiv), Varna ponastavitev (Secure Reset) in Upravljanje certifikatov (Certificate Management). Opremljene so z vgrajenim NFC-čitalnikom, ki omogoča tiskanje z mobilnih naprav in uporabo brezkontaktnih kartic za identifikacijo uporabnikov ter sprostitev njihovih tiskalnih opravil (na primer Pull Print).

Naprave nudijo neposredno tiskanje z različnih mobilnih naprav, kot so iPhone, iPad in Android Windows Phone 7/8 tablični računalniki in pametni telefoni, prek aplikacij iPrint & Scan, AirPrint ali Google Cloud Print ™. Prav tako omogočajo neposredno tiskanje iz storitev v oblaku, kot sta Dropbox in Google Drive.

MFC-L6900DW, MFC-L6800DW in DCP-L6600DW so v skladu z zahtevami okoljskih standardov Blue Angel in ENERGY STAR ter imajo nizko porabo energije. Na voljo so s triletno On-Site garancijo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku