Strojna oprema
12.03.2008 09:31
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Profesionalna vremenska postaja Oregon Scientific

Podjetje Oregon Scientific je izdelalo zmogljivo profesionalno vremensko postajo, ki je namenjena tako tistim, ki se poklicno ukvarjajo z napovedovanjem vremena, kot tudi vrtnarjem, kmetovalcem, športnikom in ljubiteljem spremljanja vremena.

Z novo vremensko postajo WMR200, s katero lahko uporabljate do 12 zunanjih senzorjev, dobite zelo natančne podatke o vremenu (napoved vremena, notranja/zunanja temperatura, vlažnost, pritisk, indeks UV žarčenja, količina dežja, indeks toplote, smer in hitrost vetra, lunine mene, …), ki jih nato lahko s pomočjo podatkovnega procesorja na enostaven način analizirate in po potrebi tudi shranite na računalnik, saj ima vremenska postaja funkcijo za shranjevanje podatkov. V kompletu so priloženi glavna kontrolna enota, termometer, higrometer, merilnik hitrosti in smeri vetra, sončne celice, zbiralnik padavin, ki se prazni samodejno, programska oprema in USB kabel ter aluminijasti drog za montažo instrumentov.

Vrtnarji, kmetje, vsi, ki živijo na podeželju in tudi tisti v mestu bodo z novo vremensko postajo pridobili pravega malega pomočnika, s pomočjo napovedi vremenskih parametrov pa bodo lahko načrtovali svoja vrtnarsko/kmetovalska opravila ali pa se zgolj izognili neprijetnim presenečenjem vremena, ki jih je v zadnjem času vedno več.

Preprosta za uporabo (preprost dotik na zaslon vas bo pripeljal do želenih podatkov), praktična in lepo oblikovana vremenska postaja bo zelo prav prišla tudi vsem tistim, ki načrtujete izlete, piknike ali pa bi radi le poučili svoje otroke o vremenu.


Prijavi napako v članku