Telefoni
27.12.2010 15:34

Deli z drugimi:

Share

Prodanih že skoraj 10 milijonov mobilnikov Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S ima vedno več lastnikov.
Samsung Galaxy S ima vedno več lastnikov.

Eden boljših mobilnih telefonov na trgu v tem trenutku, Samsung Galaxy S, se prodaja kot vroče žemljice. Pri Samsungu so si ob začetku njegove prodaje v mesecu juniju zastavili visok cilj, in sicer, da bi ga do konca leta prodali v kar 10 milijona izvodih. Številka prodanih telefonov se je sedaj že močno približala temu cilju in morda ga bodo pri Samsungu do konca leta tudi dosegli.

Po podatkih Samsunga so namreč do danes prodali 9,3 milijona modelov Galaxy S. Dobro prodajo pa še posebej beležijo na južnokorejskem trgu, kjer se Galaxy S bolje prodaja tudi od zloglasnega mobilnika Apple iPhone 4.

In v čem sploh je skrivnost uspeha mobilnega telefona Samsung I9000 Galaxy S? Skrivnost je v tem, da za svojo ceno ponuja zelo dobre karakteristike. Poleg operacijskega sistema Android 2.2 (Froyo) se lahko pohvali tudi s 4-palčnim (10,2 centimetra) zelo kvalitetnim Super AMOLED zaslonom, 1-GHz ARM Cortex A8 procesorjem ter fotoaparatom s 5 MP, s katerim se lahko snema tudi visokokakovostne 720p video posnetke.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku