Triki in nasveti
18.05.2016 14:59
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Privoščite si udoben počitek na vsakem koraku

Sitpack na ribičiji
Sitpack na ribičiji

Kickstarterjev projekt ekipe Mono+Mono, imenovan Sitpack, je bil označen za revolucijo počivanja. Morda se sliši nekoliko smešno, vendar ali se spomnite kakšne situacije, ko ste stali v vrsti in bi dali vse za udoben stol ali sedalo, ali pa, ko ste več ur hodili in nikjer nobene klopce? Sitpack predstavlja prenosljivo ergonomično sedalo, ki idejo “nosljivega stola” postavi dobesedno v vaš žep ali nahrbtnik.


Plastična inovacija Sitpack je zložena visoka zgolj 16,8cm in široka zgolj 6,6cm, torej primerna za kakršnokoli potovanje, sprehod ali dolg in neutruden vzpon v hribe. Prava uporabnost Sitpacka se razkrije ob raztegnitvi cilindra in postavitvi prilagodljive noge, saj tako dobimo tudi do 87 cm visoko sedalo, ki zdrži do 130 kg.


Na prvi pogled zelo neudobna zadeva, ki pa v resnici vzdržuje uporabnikovo držo po vseh zdravstvenih merilih. Med drugim Sitpack optimizira dihanje, kosti in mišice drži v ustreznem ravnovesju, zmanjšuje pritisk na t. i. mehka tkiva (ligamente, sklepe itd.), preprečuje hrbtenici nenormalne položaje, pomaga telesu, da bolj efektivno uporablja energijo, preprečuje bolečine v vratu in hrbtu ter zmanjšuje utrujenost mišic.


Najcenejši model Sitpacka je dostopen že za slabih 43 evrov. V spodnjem videu pa je prikazan način uporabe tega prenosljivega sedala, ki poskrbi za vaš počitek na vsakem koraku.


Prijavi napako v članku