Računalništvo, telefonija
05.07.2011 14:46

Deli z drugimi:

Share

Priročnik za iPad

Priročnik za iPad
Priročnik za iPad

Predvidoma v prvi polovici julija bodo uporabniki jabolčnih tablic iPad bogatejši za dodatek z izobraževalno vrednostjo. Pri založbi Štrancar.com bo izšel samosvoje sestavljen priročnik, ki zgoščeno razloži osnove rokovanja z iPadom, od navigacije, povezovanja z internetom in osebnimi računalniki, iskanja, prenosa podatkov, nameščanja in odstranjevanja aplikacij, nastavitev in vsega ostalega, kar mora začetnik vedeti o iPadu. Opisuje tudi osnovno uporabo prednaložega in ostalega pomembnejšega programja. Izpostavljeno je veliko manj znanih trikov in koristnih namigov, kaj vse iPad zmore. Na koncu najdete še seznam pogosto zastavljenih vprašanj, namenjen tistim, ki se jim ne da prebrati celotne knjige.

Ob pisanju te knjižice sta bila aktualna prvi, predvsem pa drugi model iPada z nameščenim operacijskim sistemom iOS različic 4.3 in 5.0 beta, zato se vsi primeri in razlage nanašajo predvsem na zadnji model iPada in ti dve različici iOS-a. Ker enak operacijski sistem uporabljajo tudi iPhone, Apple TV in iPod touch, bo dobršen del vsebine zagotovo zanimive tudi za uporabnike teh naprav.

Knjiga ima 136 strani iPadovega formata, cena izvoda v maloprodaji je 19,90 EUR z DDV. V prednaročilu (do konca julija 2011) je promocijsko cenejša za 20%. Večin informacij o naročilu najdete tukaj.


Prijavi napako v članku