Računalništvo, telefonija
27.03.2018 09:11
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja pametni telefon s kar 50 dnevno avtonomijo delovanja

Prihaja pametni telefon s kar 50 dnevno avtonomijo delovanja
Prihaja pametni telefon s kar 50 dnevno avtonomijo delovanja

Premalo zmogljiva baterija je eden največjih problemov, s katerim se srečuje večina uporabnikov pametnih mobilnih telefonov. Ti se namreč čez dan praktično ne morejo ločiti od njih, saj jih uporabljajo za zagon številnih aplikacij, gledanje videoposnetkov, brskanje po spletu in podobno. Zato ne preseneča, da se mnogim uporabnikom baterija telefona izprazni še pred koncem delovnega dne.

Teh težav z nakupom telefona Blackview P10000 Pro zagotovo ne bomo imeli. Opremljen bo namreč z baterijo impresivne kapacitete 11.000 miliamper ur, kar pomeni, da ga bomo lahko brez težav brez polnjenja uporabljali za več kot teden dni, v stanju pripravljenosti pa naj bi zdržal kar neverjetnih 50 dni. Kljub bateriji ekstremne kapacitete polnjenje ne bo trajalo dolgo, saj bo novost opremljena s tehnologijo za hitro polnjenje in vmesnikom USB Type-C. Polnjenje z močjo 25 vatov bo poskrbelo za to, da se bo povsem izpraznjena baterija lahko napolnila v dveh urah in 25 minutah.

Iz doslej razkritih informacij je še razvidno, da bo telefon Blackview P10000 Pro opremljen še s 15,2-centimetrskim oziroma 6-palčnim zaslonom ločljivosti FHD+ (2.160 x 1.080 slikovnih točk) in razmerjem stranic 18 proti 9, mobilnim procesorjem MediaTek Helio P23 ter s kar štirimi kamerami ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk in 13 milijonov slikovnih točk. Poleg tega bo novost na voljo v dveh izvedbah. S steklenim in usnjenim ohišjem.

Masovna proizvodnja telefona Blackview P10000 Pro se bo začela konec marca, zato ga bomo na prodajnih policah trgovin zagotovo ugledali še pred poletjem. Maloprodajna cena telefona žal še ni bila razkrita, verjamemo pa, da ne bo previsoka.


Prijavi napako v članku