26.02.2024 14:35
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja najpomembnejši dogodek. Ne zamudite.

23x je nazadnje narasla vrednost projektu po odločilnem dogodku! Zgodi se le vsakih nekaj let. Zdaj prihaja znova. Pripravite se še pravočasno! Martin Korošec delavnico o vlaganju vodi že 7 let. Za začetnike je pripravil informacije o dogodku, ki najbolj dviga ceno.
Vir: Martin Korošec
Vir: Martin Korošec

Za brezplačno prijavo kliknite TUKAJ. 

Kmalu: prelomni dogodek. Nazadnje 23x rast!

Ta dogodek se zgodi le vsakih nekaj let. Od dna se po tem dogodku dosežejo novi rekordi. Razlog je v tem, da se zmanjša število novih kovancev. Od tega dogodka naprej bo na dan nastalo le še okrog 450 novih kovancev na dan. Za primerjavo: zadnje tedne samo skladi finančnih inštitucij kupijo preko 10.000 kovancev dnevno! Povpraševanje je ogromno, ponudba novih se manjša, cena raste.

Seveda to potem dvigne cene, saj se z manjšo produkcijo dvignejo tudi stroški rudarjenja oz. potrjevanja transakcij. Od dna zadnjega cikla in po tem dogodku se je cena zvišala za kar 23 krat!«, pred novimi rastmi opozarja Martin Korošec, sicer tudi avtor priročnika FENIKS.

Prihaja prelomen dogodek, ki lahko ceno dvigne v nove rekorde.

Zato Martin Korošec pripravlja poseben izobraževalen webinar »Feniks« s koristnimi informacijami. Narejen je posebej za začetnike, da razumejo kaj se dogaja, kdaj se bo zgodilo, zakaj to povzroča rasti in kako lahko to tudi začetniki hitro in varno izkoristijo.

Število mest je žal omejeno. Prijavite se zdaj brezplačno TUKAJ.

Iz vsebine ekskluzivnega webinarja Feniks: 

 • kdaj točno se bo zgodil najpomembnejši dogodek,
 • kako visoko bi lahko narasle cene (govorimo o rekordih),
 • zakaj Martin Korošec meni, da to odpira veliko drugih priložnosti,
 • zakaj lahko 2024 prinaša 100x priložnosti.

400-odstotna rast. Izjemno darilo samo za udeležence webinarja.

Na webinarju bo Martin Korošec razkril ime izjemnega projekta, ki ima velik potencial za uspešno leto 2024.

“Ime tega fantastičnega projekta in to, kaj razvijajo, bom udeležencem povedal povsem brezplačno,” pravi Martin Korošec. Ima pa odličen potencial nekajkratne rasti.

Število mest na izobraževalnem webinarju je zaradi velikega interesa žal omejeno.

Udeležba je brezplačna, kar izkoristite zdaj s prijavo TUKAJ, da teh informacij ne zamudite. 

Cena letos preko 100.000, drugo leto do 200.000 dolarjev?

“Po štirih letih čakanja je novi prelomni dogodek že praktično tukaj! To pomeni, da se bo število novih kovancev na potrjeno transakcijo znižalo na le 3,25. Stroški elektrike danes znašajo okrog 19.000 evrov na en sam kovanec. Ker jih bo pol manj, bodo posledično lahko šli stroški bistveno navzgor,” pojasnjuje Martin Korošec.

Kaj pa cena? Zgodovina učinka tega dogodka je zgovorna.

 • Po prvem dogodku leta 2012 je cena narasla z 12 na 1.200 dolarjev. 100x!
 • Drugi dogodek leta 2016 je cene dvignil s 300 na 20.000 dolarjev. 67x!
 • Tretji dogodek leta 2020 je ceno s 3.000 ponesel na 69.000 dolarjev. 23x!

Ker ima tokrat projekt še enega asa v rokavu. Zdaj ga kupujejo tudi največje finančne inštitucije na svetu. Spot ETF skladi v lasti Blackrocka, Fidelityja, Ark Investa in drugih kupujejo vse, kar je mogoče kupiti. Pri povprečni ceni okrog 42.000 dolarjev.

Zakaj? Ker očitno ocenjujejo, da bo v mesecih po prelomnem dogodku vreden dosti več. Ocene so celo med 160.000 in 200.000 dolarjev. Glede na sedanjo ceno to pomeni “le” 5x in projekt lahko celo že v letu 2025 doseže 200.000 dolarjev. Rasti v so se torej v tem ciklu šele začele!

NOVO! Že peta generacija priročnika FENIKS.

Po letih poučevanja na svojih delavnicah (od leta 2017) je Martin Korošec združil svoje bogato znanje in izkušnje v priročniku Feniks.

Ali se priročnik Feniks splača?

“S sto je naraslo že na 1.200 evrov. En projekt izmed opisanih v prejšnji verziji priročnika je že dosegel takšno rast. Tudi drugi so dosegli visoke rasti,” pojasnuje Martin Korošec

“Zdaj sem ustvaril nov priročnik Feniks. Z novimi vsebinami in novim osebnim izborom top 10 projektov za uspeh v letošnjem letu, ko pričakujem nove rekorde.”

Redna cena priročnika je 29 evrov. Poglejte na spletno stran, ali so še na voljo kakšne ugodnosti in brezplačna poštnina.

Bodo cene letos rasle?

Letos bomo videli nove rekorde . Zakaj tako menim? Ker že od leta 2017 vodim praktično delavnico za začetnike. V tem času sta se zgodila dva velika cikla padanja in nato rekordnih rasti. Glede na fazo v ciklu smo letos v času nastanka novih rekordov.

V to sem tako prepričan, da sem to že dve leti nazaj napovedal v svojem priročniku Feniks. Bralci so lahko na podlagi informacij v priročniku iz sto naredili že 1.200 evrov in več. Toliko je namreč narasla vrednost enega od projektov, ki sem jih razkril v knjigi.

Za letošnje leto rekordov sem pripravil nov priročnik. Z novim seznamom 10 fantastičnih projektov. In novimi navodili s praktičnimi primeri za začetnike.

Dodatno vrednost knjigi dajejo izobraževalni videoposnetki, dostopni preko povezav ali QR-kod v samem priročniku, ki podrobno pojasnijo tehnične vidike obravnavanih tem.

Glavni cilj priročnika Feniks je opremiti bralce s potrebnim znanjem o pravilih, tveganjih in potencialih. Kot opozarja Martin Korošec, je v tem dinamičnem in hitro spreminjajočem se svetu ključno, da smo dobro informirani, saj ni prostora za napake in prav tako ne možnosti za popravilo. Začetniki naj pred nakupom pridobijo znanje, da se zaščitijo.

Peta izdaja priročnika Feniks

Ta peta izdaja priročnika je s tem postala prva svoje vrste v Sloveniji, ki vsakemu kupcu daje tudi digitalno potrdilo o lastništvu nad enim od 500 unikatnih likov, zasnovanih posebej za to priložnost.

Podrobnejše informacije o novem priročniku Feniksu so dostopne na uradni spletni strani priročnika.

Prelomni dogodek v letu 2024

To je dogodek, ki je zapisan v izvorni kodi samega kovanca. Programiran je tako, da se zgodi vsaka štiri leta in prepolovi število novih kovancev, ki jih rudarji prejmejo za potrditev novega bloka informacij v verigi . To pomeni, da se količina novih kovancev, ki se sprostijo v obtok, zmanjša na polovico.

Dogodek je vgrajen v protokol kot način postopnega zmanjševanja skupne ponudbe do končne omejitve 21 milijonov kosov. Do zdaj je pridobljenih že 19,7 milijona kovancev. Vsi bodo pridobljeni še le okrog leta 2140. Ko se nagrada za blok zmanjša, to lahko vpliva na prihodke in potencialno na varnost omrežja, hkrati pa lahko povzroči tudi povečanje cene, če povpraševanje ostane stabilno ali se poveča, saj se nova ponudba zmanjša.

“Vse oči in pozornost so zdaj uprte v ta projekt, ki ga največje finančne inštitucije zdaj kupujejo za stotine milijonov dolarjev že dnevno. A v ozadju se dogaja nekaj velikega, še večjega. Nekaj, kar bo po mojem mnenju odprlo val novih 100x priložnosti,” izpostavlja Martin Korošec.

Projekt je namreč prevelik, da bi mu lahko vrednost zelo narasla kot lahko malim, inovativnim valutam. Zato je to najbolj pričakovan dogodek.

“Letošnje leto je odločilno. Kar boste naredili ZDAJ, bo vplivalo na celo leto,” meni Martin Korošec.

Manjši projekti so tisti, ki nudijo inovativne rešitve in v svojih nišah zelo hitro rastejo.

Če vrednost projekta v enem letu naraste 2,5x, je to odlično. Manjši projekti lahko to rast v določenih primerih naredijo v nekaj dneh.

V letu 2024 boste tako morali biti hitrejši. In gledati v pravo smer. Raziskovati niše, ki jih skoraj nihče ne pozna. Slediti kazalnikom, s katerimi lahko odkrivamo prave dragulje.

Vsebina novega izobraževalnega webinarja TOP projekti za leto 2024:

 • v katerih nišah bi lahko doživeli 100x potenciale,
 • kaj je sezona manjših projektov (in katere priložnosti prinaša),
 • največje nevarnosti (kako se vnaprej zaščitite),
 • razkritje projekta z velikim potencialom za uspešno leto 2024.

Izobraževanje pripravlja Martin Korošec. Udeležba na webinarju je brezplačna. Število mest je omejeno.

Da aktualnih in koristnih informacij ne zamudite se zdaj prijavite TUKAJ

***
Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Martin Korošec ali njegovo podjetje Rdeča Oranža d.o.o. ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Vsem bralcem priporoča, da se, preden sprejmete odločitve o investiranju, o tem predhodno posvetujete s svetovalcem z ustrezno licenco.

Naročnik oglasne vsebine je Rdeča Oranža.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Martin Korošec.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več