Poslovne rešitve
Varnost
28.11.2023 17:00
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preverite, zakaj je Sophos MDR najboljši

Vsakodnevni avtomatski ali ciljani kibernetski napadi na podjetja po svetu so že nekaj časa stalnica in žal so tarče v vse večji meri tudi slovenska podjetja.

VEČ KOT 18.000 PODJETIJ

Zaradi pomanjkanja računalniških strokovnjakov za varnost so podjetja tako primorana iskati zunanje strokovnjake ali podjetja, ki so specializirana za računalniško varnost in nudijo MDR storitev (Managed Detection and Response). Tudi podjetja, ki že imajo svoje lasten SOC oddelek, se srečujejo s težavami zaradi preobremenjenosti in pomanjkanjem kadra.

Zato je podjetje Sophos, ki s svojimi produkti za kibernetsko varnost varuje podjetja po vsem svetu že več kot 30 let, pred 3 leti, predstavilo svojo MDR storitev, ki jo je v tem času začelo uporabljati že več kot 18.000 podjetij. Ta številka pomeni, da je Sophos MDR najbolj razširjena MDR storitev na svetu, in ne samo to, ima tudi najboljšo oceno (Gartner Peer Review) s strani uporabnikov med vsemi MDR storitvami. Prav tako je najbolj ocenjena MDR storitev s strani G2 ocenjevalcev, kar postavlja Sophos MDR pred ostalo konkurenco.

KAJ JE SOPHOS MDR STORITEV
Storitev Sophos MDR združuje človeško strokovno analizo in napredne tehnologije strojnega učenja za hitro in samodejno
odkrivanje groženj. Sophos ima zaposlenih več kot 500 strokovnjakov iz področja informacijske varnosti, ki so razporejeni v šestih globalnih SOC centrih po celem svetu. Zato lahko Sophos MDR storitev omogoča podjetjem stalen nadzor, odkrivanje in odzivanje na računalniške grožnje neprekinjeno 24 ur, vse dni v letu. Podjetja se lahko ali popolnoma zanesejo na Sophos strokovnjake in tako nadomestijo lasten SOC ali pa s Sophos MDR dopolnijo in nadgradijo obstoječi SOC oddelek v podjetju. Za podjetja je zanimiva tudi odškodnina v višini do 1 milijona ameriških dolarjev v primeru vdora v podjetje in hkratne uporabe Sophos MDR Complete storitve.

POVEZLJIVOST Z DRUGIMI VARNOSTNIMI PRODUKTI

Sophos MDR kot edini ponudnik ponuja možnost branja podatkov iz produktov drugih proizvajalcev varnostnih storitev, kar pomeni natančnejše spremljanje varnostnih dogodkov in še hitrejše odzivanje na grožnje. Sophos MDR ima možnost branja podatkov in telemetrije večine proizvajalcev, kot so na primer: Microsoft, CrowdStrike, TrendMicro, Palo Alto Networks, Fortinet, Check Point, Rapid7, AWS, Google, Okta, Darktrace, Mimecast in še mnogih ostalih proizvajalcev.

SOPHOS MDR ZA MICROSOFT DEFENDER

Po izkušnjah podjetja Sophos imajo lahko podjetja z Microsoftovimi varnostnimi paketi zaradi velike količine opozoril, ki jih ustvarjajo Microsoftove varnostne tehnologije in njihovo zapletenostjo ter običajnim pomanjkanjem lastnega strokovnega znanja, težave za zagotavljanje učinkovite zaščite in nadzora.

Vsa ta podjetja lahko sedaj za zagotavljanja večje varnosti uporabijo Sophos MDR, ki zagotavlja 24/7 nadzor z uporabo telemetrije iz naslednjih Microsoftovih produktov:

  • Microsoft Defender for Endpoint,
  • Microsoft Defender for Identity,
  • Microsoft Defender for Cloud,
  • Microsoft Defender for Cloud Apps,
  • Identity Protection (Azure Active Directory),
  • MS O365 Security and Compliance Center,
  • Microsoft Azure Sentinel,
  • Office 365 Management Activity.

Če bi želeli izvedeti še več o Sophos MDR storitvah, kontaktirajte nas (07/393 5 600) ali naše partnerje po Sloveniji. Z veseljem vam bomo prikazali vse prednosti Sophos MDR storitve.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
kibernetska varnost

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOPHOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOPHOS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOPHOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več