Računalništvo, telefonija
20.03.2016 11:20

Deli z drugimi:

Share

Prestižni Samsung Gear S2 iz Švice!

Pametna ročna ura De Grisogono se bo brez težav prikupila najbogatejšim in najzahtevnejšim uporabnikom.
Pametna ročna ura De Grisogono se bo brez težav prikupila najbogatejšim in najzahtevnejšim uporabnikom.

Pametne ročne ure najdemo že tako rekoč na vsakem koraku, saj lahko z njimi počnemo že marsikaj zanimivega. Ker se te vse bolj uveljavljajo tudi med premožnejšimi, se je prestižni švicarski oblikovalec ročnih ur De Grisogono odločil, da pametne ročne ure približa še najbogatejšim in najzahtevnejšim uporabnikom. Prestižna pametna ročna ura je bila pripravljena za največji svetovni sejem nakita in ur, temelji pa na osnovi priljubljene pametne ure Samsung Gear S2.

Prestižna pametna ročna ura švicarskega oblikovalca ročnih ur De Grisogono pričakovano temelji na osnovi prestižnih materialov. Ohišje je izdelano iz rožnatega zlata, nerjavečega jekla in posebne prevleke, ki preprečuje odsevanje. Poleg tega so bili pri pripravi ohišja uporabljeni še beli in črni diamanti. Celoto pa zaključuje še zmogljiva strojna oprema, ki obsega dvojedrni procesor, sistemski pomnilnik kapacitete 768 megabajtov, vgrajeni pomnilnik s štirimi gigabajti prostora in baterijo zmogljivosti 250 miliamper ur. Za povezovanje sta na voljo brezžični povezavi Bluetooth 4.1 in WiFi 802.11 b/g/n, na voljo pa je še giroskop, navigacijski sistem GPS, barometer in tipalo za merjenje srčnih utripov. Ločljivost 1,2-palčnega (3-centimetrskega) zaslona znaša 360 x 360 slikovnih točk, na vgrajenem pomnilniku pa je seveda nameščen Samsungov mobilni operacijski sistem Tizen OS.

Švicarski oblikovalec ročnih ur De Grisogono bo prestižno pametno ročno uro ponudil v prodajo letos poleti. Čeprav maloprodajna cena novosti ni bila razkrita verjamemo, da bo zanjo v prosti prodaji treba odšteti kar precej denarja.


Prijavi napako v članku