Operacijski sistemi
17.05.2016 11:11
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prestiž za dobrih 200 eurov

Umi Super s 5.5 inčnim full HD zaslonom ponuja ogromno, pri tem pa ohranja relativno nizko ceno za to kar ponuja.
Prestiž za dobrih 200 eurov
Prestiž za dobrih 200 eurov

Naprava deluje na osnovi operacijskega sistema Android 6.0 in s svojim aluminijastim ohišjem ponuja prestižni videz. Ena glavnih prednosti naprave je visokoločljiv zaslon, ki omogoča ogled video vsebin in slik v visoki ločljivosti. Ne smemo pozabiti tudi na vrhunsko 13 MP zadnjo kamero, ki ponuja izjemno hitro izostritev (0,3 s). V praksi to pomeni, da bodo vaši posnetki aktivnega preživljanja časa izostreni in posledično bolj kvalitetni. Sedaj lahko za ceno 219,54 evrov snemate in slikate v gibanju, brez skrbi, da vaša kamera ne bo dovolj hitro izostrila kadra.

Ker je večni problem pametnih telefonov, da se prehitro spraznijo, saj kapacitete baterij enostavno niso dovolj za daljšo uporabo naprave pri zahtevneših uporabnikih. Umi Super problem rešuje s hitrim polnjenjem, saj lahko v primeru, da se vam telefon izprazni, v 5 min polnjenja napolnite telefon za 2 uri uporabe. 30 minut polnjenja pa zadostuje že za cel dan, upoštevajoč povprečno rabo naprave. Težave s prazno baterijo lahko rešite medtem ko skočite v najljubšo kavarno na kavo.

Da so vaši podatki kar se da varni, poskrbi čitalec prstnih odtisov, ki pa vam precej olajša uporabo telefona. Nič več ni potrebno neprestano vpisovati nastavljenega gesla ali risati vzorcev, saj lahko telefon odklenete samo z dotikom.

Naprava podpira uporabo dveh SIM kartic hkrati, tako da lahko sedaj z eno napravo upravljate s svojo zasebno in službeno telefonsko številko in tako ne potrebujete dodatne naprave. Izjemen izdelek lahko kupite na spletni strani everbuying.net.

Vas zanima več iz te teme?
Android operacijski sistem

Prijavi napako v članku