Računalništvo, telefonija
02.02.2013 18:37

Deli z drugimi:

Share

Prestigio Facebook valentinova nagradna igra

Prestigio Facebook valentinova nagradna igra
Prestigio Facebook valentinova nagradna igra

Prestigio je na svoji Facebook strani pripravil simpatično nagradno igro v času valentinovega. Na zidu PRESTIGIO SLOVENIJA objavite svoje valentinovo sporočilo ljubljeni osebi in to osebo označite v sporočilu. Sporočilo je lahko tekst, slika ali video, naj pa bo čimbolj izvirno. Izmed vseh objav na zidu bo izbrani 5 najbolj izvirnih sporočil, izmed katerih bo izžreban nagrajenec, ki bo prejel novi pametni telefon Prestigio MultiPhone 4300 DUO.

Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Odličen Android pameten telefon, primeren za vse uporabnike, ki potrebujejo fleksibilnost in nadzor nad stroški za mobilno komunikacijo.

  • Dual SIM – uporabljate lahko 2 SIM kartici hkrati
  • Hiter dostop do interneta s 3G brezžično tehnologijo
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Zmogljivo delovanje – 1GHz procesor & 512MB delovnega spomina z vgrajeno zmogljivo grafično kartico
  • 10,92 cm / 4.3” IPS zaslon z izredno širokim vidnim kotom
  • 5.0MP fotoaparat s funkcijo avto-fokus

Vsi modeli MultiPhone imajo skupno, zelo uporabno lastnost – Dual SIM podporo, kar pomeni, da lahko v MultiPhone hkrati vstavite SIM kartici različnih mobilnih operaterjev, na kateri ste dosegljivi istočasno. Pri odhodnih klicih z enim dotikom gumba izbirate, s katere izmed obeh SIM kartic želite poklicati. Dual SIM vam omogoča fleksibilnost in nadzor nad stroški za mobilno komunikacijo. Ko ste v tujini, lahko uporabljate SIM kartico lokalnega operaterja in ste še vedno dosegljivi na vaši osnovni številki. Prestigio MultiPhone vam torej omogoča izredno preprosto in priročno uporabo v eni sami napravi.

Prestigio MultiPhone pametni telefoni so zasnovani na brezplačnem operacijskem sistemu Android, ki se ponaša z izredno odzivnim, preprostim in preglednim uporabniškim vmesnikom, ki podpira večopravilnost in intuitivno upravljanje prek zaslona s prstom. Uporabnik si lahko sam oblikuje izgled namizja in razporeditev ikon na njem. Preko aplikacije Play Store je mogoče neposredno s telefona brskati po seznamih aplikacij in iger, jih nameščati na pametni telefon in jih ocenjevati. Na voljo je preko 600.000 različnih aplikacij!

Trenutno je na slovenskem trgu na voljo 6 različnih modelov MultiPhone pametnih telefonov z velikostmi zaslonov od 8,76 cm (3,45”) do 12,7 cm (5”). Vsi modeli omogočajo GSM in UMTS povezavo teh hitre podatkovne prenose HSDPA 7.2Mbps ter HSUPA 5.76Mbps in imajo vgrajen GPS / A-GPS sprejemnik. Vsi Prestigio MultiPhone pametni telefoni imajo 2 letno garancijo.

Podrobne tehnične informacije o Prestigio MultiPhone pametnih telefonih in drugih Prestigio izdelkih kot so MultiPad tablični računalniki, navigacijske naprave, avtomobilske kamere … najdete na strani www.prestigio.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več