Slika, tv, avdio
Monitorji
30.01.2024 16:50

Deli z drugimi:

Share

Preoblikujte svoje delovno okolje v center učinkovitosti

Novi monitor Philips 49B2U6900CH dodaja spletno kamero z samodejnim uokvirjanjem in pametni KVM, kar ga naredi za profesionalno zmogljiv izdelek

Novi monitor na novo opredeljuje meje, ki jih na Philipsovem B2B trgu še ni bilo. Philips 49B2U6900CH prihaja na trg v februarju in prinaša množico novih funkcij, ki podpirajo sodelovanje in olajšajo skupinsko delo v sodobnem digitalnem delovnem okolju. Poleg teh novih funkcij se Philips 49B2U6900CH ponaša tudi z velikim 48,8-palčnim zaslonom in DQHD ločljivostjo 5120 x 1440, kar zagotavlja širok, visokokakovosten zaslon, ki bi sicer zahteval dva ločena monitorja.

Zasnovan za profesionalno delovno okolje

Ena najmočnejših in najuporabnejših funkcij monitorja Philips 49B2U6900CH je povezana s profesionalnim delovnim okoljem in z gotovostjo lahko rečemo, da je bil ustvarjen prav za to. S funkcijami, kot so nastavljiva spletna kamera s samodejnim okvirjanjem, mikrofon za odpravljanje šumov in lučka Busylight, vam olajšajo delo s člani ekipe po vsem svetu. S kombinacijo vseh treh prej omenjenih funkcij lahko Philips 49B2U6900CH prilagodi pogled svoje spletne kamere tako, da se prilega v okvir vsem članom ekipe med videokonferenčnimi klici, spletno kamero pa je mogoče premikati naprej in nazaj za 30 stopinj, tako da se sodelavci vseh višin udobno prilegajo v vidno polje.

Poleg teh zmogljivih funkcij, funkcija Busylight monitorja Philips 49B2U6900CH pomaga pri komunikaciji s strokovnjaki, ki delajo v isti pisarni. Lučka Busylight, ki se nahaja na vrhu spletne kamere, je zasnovana za sporočanje delovnih statusov. Na primer, ko sodelavec opravlja klic, bo lučka samodejno zasvetila rdeče. Ali, v drugem scenariju, lahko uporabniki pritisnejo bližnjično tipko Busylight, ki se nahaja na spodnji levi strani okvirja monitorja, da lučka zasveti rdeče, kadar so zasedeni. Pomembno je še omeniti, da lahko strokovnjaki svoje statuse Microsoft Teams sinhronizirajo tudi z novo funkcijo Busylight monitorja Philips 49B2U6900CH.

Izboljšana produktivnost s pametnim KVM

Poleg tega, da je Philips 49B2U6900CH dobro opremljen za delovno okolje, je prilagojen tudi številnim nalogam. Na primer, ena od novih funkcij tega monitorja poudarja povečano produktivnost: Smart KVM.

S preprostim pritiskom na tipko “Ctrl” trikrat zapored, lahko profesionalci preprosto preklapljajo med viri; in s tem izboljša integrirano stikalo KVM za ta monitor. Poleg tega edinstven kabel USB-C uporabnikom omogoča enostavno polnjenje zunanjih naprav prek funkcije napajanja.

Za nadaljnje povečanje produktivnosti Philips 49B2U6900CH ponuja tudi dodatno udobje s kavljem za slušalke, ki se nahaja na okvirju monitorja. Ob koncu delovnega dne ali ko si preprosto vzamete odmor, lahko uporabniki potegnejo kavelj navzdol in shranijo svoje slušalke.

Dodatne funkcije monitorja Philips 49B2U6900CH

Ko se poglobimo v arzenal funkcij monitorja Philips 49B2U6900CH, ugotovimo, da obstajajo tudi drugi vidiki tega monitorja, zaradi katerih blesti. Ti med drugim vključujejo: ukrivljen zaslon in certifikat DisplayHDR 400 za poglobljeno, a visokokakovostno slikovno izkušnjo. Poleg tega je Philips 49B2U6900CH opremljen z načinom zmanjšanja modre svetlove (Low Blue Mode), tehnologijo brez migetanja (Flicker-Free) in po višini nastavljivim stojalom za vsestransko udobno izkušnjo gledanja.

Monitor Philips 49B2U6900CH bo na voljo za nakup od februarja 2024 dalje po priporočeni maloprodajni ceni 1249 €.

Več informacij: www.pchand.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Philips monitorji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več