Dodatki za računalnike
21.10.2013 13:07
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenovljeni Samsung ATIV Book 9 Plus bogatejši za vrhunsko strojno opremo

Podjetje Samsung je prenovilo izjemno priljubljeni kompaktni prenosni računalnik ATIV Book 9 Plus, ki mu izdelki konkurenčnih podjetij ne sežejo niti do kolen. Glavni aduti novosti so zmogljiva strojna oprema in zaslon z ločljivostjo do vrtoglavih 3.200 x 1.800 slikovnih točk.
Zaslon kompaktnega prenosnega računalnika Samsung ATIV Book 9 Plus vas bo zlahka prevzel!
Zaslon kompaktnega prenosnega računalnika Samsung ATIV Book 9 Plus vas bo zlahka prevzel!

Prenovljeni kompaktni prenosni računalnik Samsung ATIV Book 9 Plus bo zlahka prevzel vse, ki jim kakovost prikaza slik in zmogljivost veliko pomenita. Novost je namreč opremljena s 13,3-palčnim (33,8-centimetrskim) zaslonom vrtoglave ločljivosti 3.200 x 1.800 slikovnih točk in zmogljivo strojno opremo, ki je zlahka kos tudi najzahtevnejšim opravilom. Izjemno kakovostni zaslon je za nameček še občutljiv na dotik in vrtljiv za kot 180 stopinj.

Prenovljeni prenosni računalnik Samsung ATIV Book 9 Plus nas vsaj zlahka ne bo pustil na cedilu, saj je opremljen z Intelovim procesorjem Core i7, sistemskim pomnilnikom do kapacitete osem gigabajtov in pogonom Solid State z 256-gigabajti prostora. Napolnjena baterija zadošča za 7,5 ure avtonomije, na pogonu Solid State je nameščen mobilni operacijski sistem Windows 8.1. Tu so na voljo še bralnik pomnilniških kartic 3-v-1, dva priključka USB 3.0 ter brezžične povezave Wi-Fi, Bluetooth in celo WiDi. Celoto zaključujeta nadvse kakovostno ohišje ter izjemna prenosljivost, saj novost v debelino meri zgolj 13,6 milimetra in tehta 1,39 kilograma.

Prenovljeni kompaktni prenosni računalnik Samsung ATIV Book 9 Plus bo onkraj luže naprodaj konec novembra, zanj pa bo potrebno odšteti preračunanih 1.315 evrov. To posledično pomeni, da se bo njegova maloprodajna cena v Evropi gibala okoli 1.800 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
predvajalniki

Prijavi napako v članku