Strojna oprema
20.02.2021 11:07
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenosnik Galaxy Book Go bo nekaj posebnega

Samsung Galaxy Book Go bo zagotovo razveselil mnoge.
Samsung Galaxy Book Go bo zagotovo razveselil mnoge.

Pri podjetju Samsung so nas pred časom prijetno presenetili s pripravo posebnega prenosnega računalnika, ki ponuja najboljše razmerje med zmogljivostjo in avtonomijo delovanja. Govorimo o prenosnem računalniku družine Galaxy Book, ki je bil opremljen s procesorjem družine Qualcomm Snapdragon 8cx. Kljub temu je novost poganjala operacijski sistem Microsoft Windows 10 in zagotavljala kar zavidljivih 23 ur avtonomije delovanja z enim samim polnjenjem.

Kot kaže, nam bo Samsung kmalu ponudil še en zanimiv prenosni računalnik družine Galaxy Book, in sicer model Galaxy Book Go. Novost bo prav tako poganjala operacijski sistem Windows 10, za preračunavanje podatkov pa bo na voljo procesor Qualcomm 7c/8cx. Za prikazovanje kakovostnih slik bo zadolžen zaslon s 35-centimetrsko oziroma 14-palčno diagonalo visoke ločljivosti.

Prenosni računalnik Samsung Galaxy Book Go bo na voljo v dveh različicah, in sicer s štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika LPDDR4x in 128 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov ter v navezi z osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika LPDDR4x in 256 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Novost naj bi bila za do 10 odstotkov zmogljivejša v primerjavi z zdajšnjo generacijo prenosnikov Galaxy Book, oziroma do 40 odstotkov učinkovitejša pri preračunavanju grafičnih vsebin. Podjetje Samsung bo novi Galaxy Book Go predstavilo še pred pričetkom letošnjega poletja.


Prijavi napako v članku