Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
24.05.2023 17:00

Deli z drugimi:

Share

Prenosni računalnik Lenovo IdeaPad 3 – Vsestransko poslovno orodje za uspeh

V današnjem digitalnem svetu so prenosni računalniki postali ključno orodje za poslovanje in produktivnost. Eden izmed izjemnih izdelkov na tem področju je prenosni računalnik Lenovo IdeaPad 3.

V tem članku bomo raziskali njegove možnosti in tri najpogostejše načine uporabe prenosnika Lenovo v poslovnem okolju.

  1. Mobilnost za delo na terenu: Lenovo IdeaPad 3 je opremljen z velikim 17-palčnim zaslonom, kar omogoča prikaz več vsebine hkrati in olajša delo s kompleksnimi dokumenti, tabelami ali grafi. To je idealno za poslovne potnike, ki potrebujejo zmogljiv prenosnik za delo na terenu. Zmogljiv procesor in dovolj pomnilnika poskrbita za nemoteno delovanje tudi pri zahtevnejših opravilih. S hitrim brezžičnim internetom lahko dostopate do svojih poslovnih aplikacij in datotek kjerkoli ste. Kar 20 GB vgrajenega spomina DDR4 in nadpovprečno velik 2 TB SSD disk bosta več kot dovolj za shranjevanje in obdelovanje podatkov!
  2. Sestanki in predstavitve: Prenosni računalnik Lenovo IdeaPad 3 je odlična izbira za sestanke in predstavitve v pisarni ali zunaj nje. Z visoko ločljivostjo zaslona in zmogljivo grafično kartico bo vaše delo in predstavitve videti profesionalno. Dodatna prednost je dolga življenjska doba baterije, ki omogoča delo brez skrbi, tudi če nimate dostopa do vtičnice. Z integrirano kamero in mikrofonom je tudi video konferenčni klic enostaven, kar olajša sodelovanje z oddaljenimi sodelavci in strankami.
  3. Upravljanje in organizacija: Poleg svoje zmogljivosti je Lenovo IdeaPad 3 odličen tudi za upravljanje in organizacijo poslovnih nalog. Z nameščenim operacijskim sistemom Windows lahko enostavno dostopate do pisarniških programov, elektronske pošte in koledarja. Hkrati pa lahko shranjujete in urejate dokumente ter uporabljate poslovne aplikacije za sledenje projektom in upravljanje opravil. S priloženim Touchpadom pa je upravljanje še bolj intuitivno in enostavno. Poslovni uporabniki, pa bodo tudi cenili večjedrni procesor AMD Ryzen 5, ki je v kombinaciji z ostalimi komponentami več kot kos poslovnim aplikacijam.

SPECIFIKACIJE:

Procesor AMD Ryzen 5 5500U
RAM 20 GB
Trdi disk 2 TB SSD M.2
Velikost zaslona 17.3″
Ločljivost zaslona 1920 x 1080
Grafika AMD Radeon Graphics
Operacijski sistem Windows 11
Garancija 1 leto
Jezik tipkovnice SLO dogravirana

ZAKLJUČEK:

Prenosni računalnik Lenovo IdeaPad 3 je močno orodje, ki omogoča poslovnim uporabnikom večjo mobilnost, produktivnost in organiziranost. S svojo zmogljivostjo, velikim zaslonom in funkcionalnostjo je idealen spremljevalec za delo na terenu, sestanke in predstavitve ter upravljanje poslovnih nalog. Ne glede na vaše poslovne potrebe, Lenovo IdeaPad 3 vam bo pomagal doseči večjo uspešnost in učinkovitost pri delu. Sistem je v tej konfiguraciji in po akcijski ceni 799 EUR z DDV ekskluzivno na voljo pri spletnem trgovcu www.NOTESNIKI.si. Prav gotovo odličen nakup!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več