Življenjski slog
14.03.2024 15:00
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenosna polnilna postaja za samo 83 €

EDIT / DODANO 18.3. 2024

Prodajalec je ceno znižal na 83,69 €.


Mobilnost je ključnega pomena, tako za delo kot za prosti čas. S prenosno polnilno postajo PPS240 vam nikoli več ne bo treba skrbeti za prazne baterije vaših naprav, ne glede na to, kje se nahajate. Bodisi na dolgem potovanju, na kampiranju sredi narave ali celo med domačo uporabo, PPS24 zagotavlja zanesljivo in učinkovito rešitev za vaše potrebe po energiji.

PPS240 se ponaša z vgrajeno baterijo LiFePO4 z zmogljivostjo 240Wh, ki zagotavlja dovolj energije za zadovoljevanje različnih energetskih potreb. Ta robustna polnilna postaja je zasnovana tako, da ohranja vaše naprave v pogonu, ko jih najbolj potrebujete.

S sodobnim LCD zaslonom lahko jasno spremljate stanje energije in status vklopa/izklopa priključkov. PPS240 ne podpira samo vaših zunanjih energetskih potreb s svetlo LED lučjo, ampak vključuje tudi funkcijo SOS utripanja, ki je nepogrešljiva v nujnih primerih.

PPS240 solarni generator podpira štiri načine polnjenja: preko AC vtičnice, sončne plošče, avtomobilskega vžigalnika in PD vrat, kar zagotavlja izjemno priročnost in prilagodljivost. Zmožnost polnjenja z različnih virov energije pomeni, da ste lahko vedno pripravljeni, ne glede na vašo lokacijo.

Z dvema USB priključkoma, dvema USB-C, enim DC izhodom, enim AC priključkom in enim priključkom za vžigalnik, PPS240 podpira najhitrejše polnjenje vaših naprav. Ne glede na to, ali gre za pametni telefon, tablico, prenosni računalnik ali kakšno drugo napravo, je PPS240 zasnovana za izpolnjevanje vaših potreb.

Z izjemno izdelavo in vrhunsko kakovostjo PPS240 preprečuje škodo, ki bi jo lahko povzročila preobremenitev, previsok tok, previsoka temperatura ali prekomerno polnjenje. Zaradi strukturne stabilnosti prenosne polnilne postaje se le-ta ne vname zlahka, tudi če je poškodovana.

PPS240 je idealna za dolga potovanja, zunanje kampiranje in kot prenosni generator za domačo uporabo. Ta vsestranska polnilna postaja zagotavlja mirnost, saj veste, da vam energija nikoli ne bo pošla, ne glede na vaše avanture.

Več na ww.tomtop.com. Dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem TomTop.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več