Igre
07.04.2010 12:42

Deli z drugimi:

Share

Prenosna igralna konzola Sony PlayStation 3 Slim

Igralna konzola Sony PlayStation 3 Slim je s pomočjo nastavka Hori HP3-87 postala povsem prenosna!
Igralna konzola Sony PlayStation 3 Slim je s pomočjo nastavka Hori HP3-87 postala povsem prenosna!

Podjetje Sony trži igralno konzolo PlayStation 3 Slim kot za stavo, saj je občutno kompaktnejša od predhodne različice. Novinka je v primerjavi z njeno predhodnico namreč manjša kar za 36 odstotkov in lažja za 32 odstotkov. Zato ne preseneča, da je nam manj znanemu japonskemu podjetju Hori zanjo uspelo pripraviti namenski »nastavek«, s pomočjo katerega lahko igramo računalniške igre povsod tam, kjer je na voljo dostop do električnega omrežja.

Nastavek Hori HP3-87, ki ga v trenutku pritrdimo na vrhnji del ohišja igralne konzole Sony PlayStation 3 Slim, obsega 11,6-palčni (29,5-centimetrski) zaslon, dva kakovostna zvočnika, dva priključka za slušalke ter dva video priključka za priklop zunanjih večpredstavnostnih naprav. Čeprav je širokokotni zaslon z razmerjem stranic 16:9 nekoliko majhen, je vseeno kot nalašč za kakovostno igranje računalniških iger, saj ponuja ločljivost 1.366 x 768 točk, svetilnost 200 ANSI lumnov, kontrastno razmerje 500:1 in odzivni čas manjši od sedmih milisekund.

Za nakup nastavka Hori HP3-87, ki bo vsaj zaenkrat naprodaj le na Daljnem vzhodu, bo japonskim trgovcem potrebno odšteti okoli 280 ameriških dolarjev oziroma 210 evrov. Novost naj bi bilo mogoče do jeseni kupiti tudi preko svetovnega spleta, kar posledično pomeni, da jo bomo lahko naročili tudi mi. Ali je napravica vredna svojega denarja, pa presodite sami.

Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre

Prijavi napako v članku