Računalništvo, telefonija
27.10.2014 19:04

Deli z drugimi:

Share

Prenos sredstev med računi preko bančnega avtomata

Bankart v sodelovanju z Novo KBM imetnikom Maestro kartice Nove KBM omogočil prenos sredstev med računi preko bankomata. Hiter in enostaven prenos sredstev med računi brez posredovanja bančnega uslužbenca.
BANKOMAT
BANKOMAT

Prenos sredstev med računi preko bančnega avtomata je Bankart razvil v sodelovanju z Abanko, danes pa je storitev nameščena tudi že na več kot 80 bančnih avtomatih Nove KBM. Prenos med računi lahko na bankomatih Nove KBM opravljajo samo komitenti Nove KBM, imetniki klasične kartice Activa Maestro, na bankomatih Abanke pa samo komitenti Abanke, imetniki klasične kartice BA Maestro. Sredstva iz svojih računov lahko nakazujejo na vse račune, odprte pri bankah, ki delujejo na področju Slovenije in to brez posredovanja bančnega uslužbenca.

Postopek izvedbe je zelo enostaven. Ob izbiri storitve PRENOS MED RAČUNI se uporabniku prikaže ekran za vpis osebnega računa prejemnika nakazila. V primeru vnosa neustrezne številke bankomat uporabnika na to opozori in pozove k ponovnem vpisu osebnega računa. Sledi vnos zneska, katerega višina je pri posameznem prenosu med računi omejena na 1.000,00 €.

Preden obiščete »pravi« bankomat lahko prenos med računi izvedete virtualno – z uporabo simulatorja ali pa si ogledate film s prikazom postopka izvedbe storitve. Simulator uporabe bankomata in film sta vam na voljo v Bankartovi spletni učilnici uporabe bankomata.

Prenos med računi je zanimiv predvsem za stranke, ki še nimate spletne banke, a si kljub temu želite hitro in na preprost način prenesti sredstva na drug osebni račun.

Storitev je Bankart že ponudil tudi ostalim bankam v Bankartovi mreži bančnih avtomatov.

Več informacij o prenosu sredstev med računi prejmete na spletni strani Bankarta oziroma v poslovalnicah Nove KBM in Abanke.

Lokacije bančnih avtomatov, ki omogočajo storitev prenos sredstev med računi, so na voljo na spletni strani www.bankomati.net.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BANKART d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BANKART d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Bankart z rešitvami za nakupe na obroke

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BANKART d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku