Obvestila podjetij
23.02.2012 15:12
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preko 250 modulov za 13 različnih spletnih platform

2
2

Izberite pravo orodje za dosego vašega cilja. Na spletni trgovini shop.spletnisistemi.si boste v bogati ponudbi našli preko 250 modulov za 13 različnih platform, iz dneva v dan pa se številka le še povečuje.

Spletno mesto ni nikoli zaključen projekt. Napredne tehnološke rešitve nam omogočajo, da spletna mesta lahko kadarkoli naknadno obogatimo z zanimivimi dodatki, kjer nekateri pripomorejo k zadovoljnejšim uporabnikom vašega spletnega mesta, drugi pa k učinkovitejši avtomatizaciji procesa, ki vam kot administratorju prihranijo na času.

V podjetju Spletni sistemi d.o.o. ekipa certificiranih programerjev v koraku s časom razvija aktualne module za platforme, ki imajo na e-trgu največ uporabnikov. Tako boste našli različne plačilne module (za kreditne kartice, Moneto, Paysafecard …), module za uvoz dobaviteljev, sinhronizacijo z računovodskim programom, napreden prikaz galerij, prevod, modul za darilo ob nakupu in še mnogo drugih za platforme kot so Magento, Prestashop, Opencart, Joomla Virtuemart, Zen Cart, OsCommerce, WHMCS, Modx, WordPress in ostale.

Ne spreglejte pa tudi kategorije Brezplačni moduli, kjer se lahko najde kaj uporabnega ravno za vaše spletno mesto.

Razvoj modula je le začetek. Odlična podpora pa je tista, ki doda kvaliteti piko na i!

Zavedamo se, da se razvoj spletnih platform odvija izjemno hitro. Na primer Magento objavi novo verzijo svoje platforme približno vsake pol leta. Stalen in predvsem hiter razvoj je nujno potreben pri vseh razvijalcih, ki želijo obstati in biti vsaj kratek čas korak pred konkurenco.

Vendar pa ravno ta stalen razvoj pogosto prestraši uporabnike, saj jih zanima ali bo posamezen modul deloval tudi po nadgradnji sistema, se bo ujel s kopico ostalih modulov, ki jih ima nameščene na svoji platformi, itd.

Iz tega razloga ste ob nakupu kateregakoli našega modula upravičeni do naše podpore, če bi šlo ob vaši nadgradnji karkoli narobe ali ne bi delovalo.

Neomejen dostop do posodobitev in nadgradenj

Razvili smo svoj sistem samodejnega posodabljanja. Vsak prenosljiv izdelek v Magentu je povezan z našim virom datoteke. Ko razvijalec nadgradi modul, posodobi datoteko na tem viru.

Vsak dan posebna PHP skripta preveri vsak produkt, če so bile na njem narejene kakšne spremembe. Če zazna spremembo, skripta kreira nov paket, ga naloži v Magento trgovino, posodobi prenosljiv produkt, tako da ima vsak že obstoječi kupec na svojem računu povezavo do najnovejše različice ter na koncu obvesti vse obstoječe stranke o novi nadgradnji. Poleg naziva produkta je dodan tudi komentar programerja, kjer je zapisano kaj se je spremenilo in nadgradilo. Na podlagi komentarja tako tudi stranke lažje ocenijo, ali se jim splača narediti nadgradnjo ali ne.

Vso prenosljivi izdelki so na voljo v Moj račun – Moji prenosljivi izdelki, kjer ima vsaka stranka neomejen dostop do vseh nadgradenj. Enostaven a izredno učinkovit sistem tako za nas kot tudi naše stranke!

Takojšen prenos

V primeru plačila preko PayPal-a ali s kreditno kartico boste imeli takojšen dostop do datoteke modula, ki si jo prenesete v vašem računu pod zavihkom Moji prenosljivi izdelki. Vsak modul ima priložena kratka navodila za namestitev.

Potrebujete modul, vendar ne najdete ustreznega na shop.spletnisistemi.si?

V primeru, ko modula z vašo želeno funkcionalnostjo še ni razvitega ali pa bi želeli obstoječega le nadgraditi, sledi priprava natančne specifikacije modula (oz. dodelave) in ocena števila ur potrebnih za razvoj, katera vam je potem poslana v pregled in potrditev.

Nikoli se ne zaračunava več ur kot je bilo dogovorjeno in ocenjeno na podlagi specifikacije. Tako stranka točno ve kdaj in za koliko denarja bo dogovorjena storitev po specifikaciji opravljena.

Ekipa

Podjetje Spletni sistemi d.o.o. sestavlja mlada in perspektivna ekipa. Velik poudarek dajemo na stalno izobraževanje, zato se tudi vsi naši programerji lahko pohvalijo z Zend certifikatom. Ponujamo profesionalne storitve za različne t.i. opensource platforme kot tudi aplikacije po meri. Prav tako smo uradni partnerji z Magento in Active Collab CRM sistemom.

V stik z nami lahko stopite preko kontaktnega obrazca, obenem pa ste tudi lepo vabljeni v naše poslovne prostore v Naklem, da spoznate našo ekipo, dodatno pregledamo vaše želje in v miru spijemo kavo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SPLETNI SITEMI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SPLETNI SITEMI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SPLETNI SITEMI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku