Računalništvo, telefonija
31.05.2016 18:21

Deli z drugimi:

Share

Pregled nad vremenom vedno in povsod

Če želite vedeti, kakšno je vreme, še preden zapustite stanovanje, potem je vremenska postaja pravi pripomoček za vas. Te praktične naprave vam hitro izdajo veliko več kot samo pogled skozi okno, tako da boste lahko vedno popolnoma opremljeni.
Pregled nad vremenom vedno in povsod
Pregled nad vremenom vedno in povsod

Vremenske postaje – za vsak dom ali pisarno

Vremenska postaja dobiva svoje podatke od zunanjega tipala, ki vas vedno obvešča o najmanjših spremembah vremena. Vremenska postaja pa lahko seveda prikazuje več kot samo trenutno temperaturo. Če torej ne želite, da vas vreme preseneti, ko stopite skozi vrata, boste v naši obsežni ponudbi prav gotovo našli primerno vremensko postajo za svoj dom.


Več kot samo prikaz temperature

Izbirate lahko med številnimi različnimi vremenskimi postajami, ki nudijo številne koristne funkcije in niso omejene samo na prikaz temperature. Sodobne naprave lahko poleg temperature merijo tudi vlažnost zraka, zračni pritisk, vsebnost CO2, verjetnost padavin, nivo hrupa in celo občuteno temperaturo ter nudijo številne druge vremenske podatke, s čimer si lahko ustvarite natančno sliko o trenutni vremenski situaciji. Vremenska postaja vam lahko prikazuje tudi maksimalne in minimalne izmerjene vrednosti. Dodatno so na voljo tudi funkcije, s pomočjo katerih lahko naprava posreduje vremenske podatke neposredno na pametni telefon, tablični računalnik ali osebni računalnik, tako da boste vedno na tekočem tudi na poti.

Oglejte si ponudbo digitalnih vremenskih postaj >>

Oglejte si ponudbo spletnih vremenskih postaj >>

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku