Življenjski slog
12.06.2024 12:36
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Predprodaja Sealane se počasi zaključuje: Kaj sledi po predprodaji?

Sealana ($SEAL) bo 25. junija ob 18.00 UTC zaključila predprodajo. Meme kovanec Solana igra na melodije ameriškega patriotizma in politične satire, saj ima debelušno maskoto tjulnja, ki jo je navdihnil razvpiti „fant iz World of Warcraft“ iz serije South Park – nereden in debel z nenasitnim apetitom po nezdravi hrani.

Prvotno je bil žeton Sealana, ki je temeljil izključno na Solani, zdaj pa se je razširil na več verig in ponuja različico verige BNB za $SEAL ter omogoča nakupe $SEAL na Ethereumu (ETH). 

Strategija predprodaje žetona v projektu uporablja pristop „pošlji v denarnico“, ki kupcem omogoča, da kupijo $SEAL s SOL, BNB ali ETH ali celo z bančno kartico.

Na njegovem spletnem mestu ni bil naveden mehki ali trdi cilj za zaključek predprodaje.

Toda z očitnim uspehom njenih prizadevanj za zbiranje sredstev, saj je zbrala več kot 3 milijone dolarjev, je Sealana očitno pritegnila pozornost skupnosti meme kovancev na Solani, ki je znana po tem, da sprejema projekte s kontroverzno privlačnostjo.

$SEAL ponuja fiksni tečaj 0,022 dolarja ves čas trajanja predprodaje.

Obiščite predprodajo Sealana

$SEAL žeton kmalu zaključuje svojo predprodajo

Ekipa, ki stoji za projektom, je prek spodnje objave X uradno naznanila konec predprodaje:

Po zaključku predprodaje bodo žetoni $SEAL udeležencem dostavljeni z airdropom.

Zahvaljujoč prisotnosti več verig bodo žetoni kupcem v predprodaji dostavljeni neposredno, ne glede na to, ali so uporabili SOL, ETH ali BNB, s čimer bo odpravljena potreba po ročnem zahtevku in stroški plačevanja pristojbin.

Žetoni bodo na voljo nekaj dni po predprodaji.

Sredi izjemnega zanimanja po meme kovancih je prihodnost kovanca $SEAL, ki bo vodil skupino meme kovancev, ki temeljijo na Solani, obetavna. 

Možno je, da bi lahko dosegel celo enak uspeh kot drug meme kovanec s podobno uspešno predprodajo Slothana (SLOTH).

Za morebitne vlagatelje še ni prepozno, da si zagotovijo žetone $SEAL po njegovem predprodajnem tečaju! 

Ne zamudite te priložnosti – zdaj obiščite stran za predprodajo in se pridružite navdušenju.

Obiščite predprodajo Sealana


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več