Življenjski slog
17.05.2024 15:15
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Predprodaja memecoina Sealana se je povečala na 1.230.000 dolarjev, saj je na krov skočil pametni denar

Medtem ko se cena Solane približuje 200 dolarjem, so meme kovanci, kot je Sealana ($SEAL), tisti, ki povzročajo navdušenje, saj se njihova predprodaja pospešeno približuje ciljni črti.

Sealana je zbrala 1.230.000 dolarjev in nič ne kaže, da bi apetit po meme kovancih SOL upadel. Priložnost, da zaplavate z naslednjo veliko stvarjo na področju meme kovancev Solana, je preveč dobra, da bi jo zamudili.

Novi meme kovanec, ki se prodaja po fiksni ceni 0,022 USD, je mogoče kupiti s kovanci SOL, ETH, USDT ali USDC, pa tudi s fiat opcijo z bančno kartico.

Od $WIF do nove vrste $MANEKI, meme kovanci, ki temeljijo na Solani, so vse bolj na udaru, saj veriga Solana 1. plasti izkazuje stabilnost, ki je v prejšnjih dneh manjkala, ter učinkovitost in poceni transakcije, zaradi katerih grozi, da se bo Ethereum s težavo spopadel s konkurenco.

Od 12. marca Solana dosledno prekaša tako Bitcoin kot Ethereum, kot kaže spodnji graf:

Pomembni predhodniki Sealane so SLERF in malo novejši Slothana ($SLOTH). Slednja je v enem mesecu v predprodaji zbrala 15 milijonov dolarjev. 

SLOTH, s katerim se trguje na borzi Raydium ter centraliziranih borzah Poloniex in XT.com, pri čemer se govori, da bo ta teden imenovana borza iz prve deseterice, je nedavno dosegel rekordno vrednost 0,056 USD. 

Za rast cene žetona Slothana je v veliki meri zaslužen mehanizem za sežig žetonov, ki se sproži vsakič, ko se cena poveča za dodaten 1 cent. 

Čeprav obstajajo podobnosti med pristopom žetonov $SLOTH in $SEAL, zaradi česar so nekateri domnevali, da imata morda povezani ekipi, dejstvo, da je žeton $SLOTH v torek presegel tržno vrednost 100 milijonov USD, ni ostalo neopaženo za kupce žetona $SEAL. 

Obiščite predprodajo Sealana

Sealana je del novega vala meme kovancev na Solani

Meme kovanci še naprej vodijo med kriptovalutami, kar je dobra novica za tiste, ki so se pridružili koloniji Sealana.

Danes se je vrednost $SLOTH povečala za 26 % in znaša 0,0451 USD. $CWIF (CatWifHat) se je povečal za 38 % in znaša 0,0000007759. Book of Meme ($BOME) znaša 0,0123 $, kar je 15 % več. $SLERF, ki mu je znano uspelo zažgati del zaloge, dodeljene kupcem v predprodaji, se je zvišal za 15 % na 0,310 USD. 

Starejši kovanec $BONK, vodja prvega vala uspešnih meme kovancev Solana, se je zvišal za 10 % pri 0,0000252 USD. 

V osnovni verigi je cena kovanca $SHIBA 0,001805 USD, kar je za 30 % več. Medtem $BONE napreduje za 11 % na 0,633 USD, štiri mesece star ljubljenec Solane $PONKE pa se je povzpel za 14 % na 0,245 USD.

Medijska konvergenca na straneh Bitcoin.com, Crypto Potato, The Economic Times in Cryptonews kaže, da se glas o tem hitro širi, zato se je pospešila tudi predprodaja. 

Obiščite predprodajo Sealana

Solana hitro raste in to je odlična novica za Sealano

Če kupci žetonov Sealana potrebujejo dodatno potrditev, da so na pravem mestu, kjer lahko najdejo izjemno donosnost naložbe, potem bi moral hiter pregled poročila za 1. četrtletje Solana vlagatelje spraviti v veselje.

V treh mesecih do začetka aprila se je povprečni obseg trgovanja na borzi DEX družbe Solana v primerjavi s prejšnjim četrtletjem povečal za 319 % na 1,5 milijarde dolarjev. 

To je odraz tega, da je Solana postala ciljna destinacija za trgovce in vlagatelje s kovanci na drobno in zlasti z meme kovanci.

Po Messarijevih podatkih so projekti, zgrajeni predvsem na Solani, v prvem četrtletju leta 2024 zbrali 89,2 milijona dolarjev – to je 2,5 milijona dolarjev več kot v celotnem letu 2023.

Na strani protokola je ekosistem uvedel svojo zelo odmevno tehnologijo razširitev žetonov, zaradi katere so žetoni SPL še bolj nastavljivi in uporabni. Razširitve so z navdušenjem sprejeli številni izdajatelji stablecoinov, zlasti Paxos.

Širi se tudi širši ekosistem Solana. Nova trgovina za razvijalce, imenovana Anza, je bila dobro sprejeta, prav tako pa tudi ustanovitev podjetja Colosseum, ki je namenjeno spodbujanju rasti in sprejetja Solane.

Čeprav so še vedno prisotne nekatere začetne težave, saj je Solana imela prvi izpad po skoraj enem letu, ki je bil povezan s starejšim nalagalnikom, to ni nič upočasnilo zagona rasti verige. 

Dejstvo, da se je uporaba povečala, omrežje pa se je z njo odlično spopadlo, kaže na njegovo stabilnost in skorajšnjo pripravljenost za komercialni vrhunec.

Obiščite predprodajo Sealana

Sealana in Dogeverse vodita na področju meme kovancev

Sealana ne trdi, da je kaj drugega kot meme kovanec. Vendar pa njen potencial za doseganje viralnosti dokazuje trdnost tehnologije Solana. 

Njen prihodnji uspeh bo tudi pokazal, kako lahko Solana postane ogrodje, ki podpira zelo angažirana omrežja meme kovancev, kot je Sealana, sposobna vzdrževati decentralizirane interakcije prenosa vrednosti v realnem času, ki bi lahko na koncu vključevale več sto tisoč uporabnikov.

Sealana je zabavna, njena vrednost bo verjetno eksplodirala in bi lahko bila prihodnost meme kovancev, ki se iz mladičev razvijejo v morske leve. 

Še en kovanec, ki je všeč alfa lačnim trgovcem, je novi večverižni ljubljenec Dogeverse, ki s svojo šestverižno verigo, ki na prizorišče prinaša neprekosljivo interoperabilnost, meme kovance pelje v nove smeri. 

Vsekakor je vreden prispevka, vendar je Dogeverse po dvakratnem zbiranju 15 milijonov dolarjev zdaj v fazi preprodajanja, kar pomeni, da se lahko kadar koli zapre, potem ko je že dosegel zastavljeni cilj trdne zgornje meje. V naslednjem tednu bo najverjetneje objavljena kotizacija. $DOGEVERSE ima v predprodaji ceno 0,0003 USD.

Obiščite predprodajo Sealana


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več