Telefoni
24.09.2018 20:03
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prednaročila za nove iPhone odslej tudi pri nas, cene pa so seveda astronomske!

Novi iPhone Xs naj ne bi bil zanimiv predvsem zaradi pomakanja inovativnosti.
Novi iPhone Xs naj ne bi bil zanimiv predvsem zaradi pomakanja inovativnosti.

Če vas je nedavna predstavitev novih pametni mobilni telefonov podjetja Apple prepričala, imamo odlično novico za vas, saj je te že možno prednaročiti tudi pri nas. Maloprodajne cene novosti so seveda najvišje doslej, zato bo za njihov nakup treba pošteno seči v žep. Mnogi pa so nad njihovimi cenami celo zgroženi.

Najcenejši med vsemi novimi pametnimi mobilnimi telefoni iPhone je seveda model iPhone Xr, a tega vsaj zaenkrat še ni mogoče kupiti. V prednaročilu je pri nas mogoče kupiti vmesni model iPhone Xs, za katerega bo za vstopno različico opremljeno s 64 gigabajti vgrajenega pomnilnika treba odšteti kar zavidljivih 1.210 evrov. Za najdražji model opremljen s 512 gigabajti vgrajenega pomnilnika pa je treba odšteti vrtoglavih 1.630 evrov. Zaradi tega so mnogi poznavalci prepričani, da si bodo mnogi kupci enostavno premislili in se bodo raje odločili za konkurenco, ki je cenejša oziroma ponuja precej več za bistveno manj denarja.

Za večji model iPhone Xs Max pa bo treba seveda še bolj seči v žep. Za vstopno različico s 64 gigabajti vgrajenega pomnilnika je namreč treba odšteti kar 1.320 evrov, za model z 256 megabajti pomnilnika dobrih 1.500 evrov, za najzmogljivejši model s 512 gigabajti vgrajenega pomnilnika pa kar 1.740 evrov. Telefoni so na voljo v treh barvah, poleg temne »Space Gray«, še klasično srebrna in že nekaj let prisotna zlata, ki pa pri nas ni najbolj priljubljena.

Pri tem velja še omeniti, da se bo redna prodaja novih Applovih pametnih mobilnih telefonov iPhone Xs in iPhone Xs Max pri nas pričela 28. septembra. V kratkem pa bo pri nas mogoče kupiti tudi pametno ročno uro Apple Watch Series 4, vstopna cena pa bo postavljena na 400 evrov.


Prijavi napako v članku