Računalništvo, telefonija
09.04.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Pozor. TLC obljublja tri zanimive pametne mobilne telefone!

Podjetje TLC bo kmalu ponudilo v prodajo kar tri zanimive telefone.
Podjetje TLC bo kmalu ponudilo v prodajo kar tri zanimive telefone.

Čeprav na področju pametne mobilne telefonije prevladuje izjemna konkurenca na računa poceni kitajskih telefonov, bo na to področje kmalu vstopilo tudi podjetje TLC. Če gre soditi po njihovih pametnih televizorjih, bodo pametni mobilni telefoni podjetja TLC skoraj zagotovo ponujali odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Podjetje TLC nas bo kmalu razveselilo s kar tremi novimi modeli, in sicer TCL 10L, TCL 10 5G in TCL 10 Pro.

Najcenejši model TCL 10L (vstopna različica) bo na voljo za okoli preračunanih 250 evrov. Ta bo opremljen s procesorjem ranga Snapdragon 665 in šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika. Poleg tega bomo tu našli še 64 gigabajtov oziroma 128 gigabajtov prostora za shranjevaje podatkov. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja bo zagotavljala baterija kapacitete 4.000 miliamper ur, za zajem fotografij pa bodo na voljo štirje fotoaparati.

Zmogljivejša modela TCL 10 5G in TCL 10 Pro pa bosta na voljo za okoli preračunanih 400 evrov oziroma 440 evrov. Prvi bo opremljen s procesorjem Snapdragon 765G, drugi pa s procesorjem Snapdragon 765, kar je sicer logično, saj bo le model TCL 10 5G nudil združljivost z mobilnim omrežjem 5G. Poleg tega bo sledni model opremljen z zaslonom OLED, drugi model pa s klasičnim zaslonom LCD. Oba modela bosta sicer ponujala še šest gigabajtov sistemskega pomnilnika, 128 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov in baterija zmogljivosti 4.500 miliamper ur. Za zajem fotografij bo zagotovo na voljo en fotoaparat ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk, ločljivost preostalih pa še ni znan.

Podjetje TLC bo več podrobnosti o pametnih mobilnih telefonih TCL 10L, TCL 10 5G in TCL 10 Pro razkril v prihodnih nekaj tednih. Tedaj bo znana tudi dobavljivost novosti. Upajmo, da jih bomo k nam lahko naročili vsaj preko spleta, saj bomo za nizko ceno dobili veliko.


Prijavi napako v članku