17.11.2011 14:21

Deli z drugimi:

Share

PowerPivot v poslovni rabi

Ste kdaj pomislili kako lepo bi bilo, če bi lahko takoj obdelali veliko količino podatkov iz različnih baz in to v vsem znanem orodju – Excelu 2010? PowerPivot je prava rešitev za vas.

PowerPivot v poslovni rabi
PowerPivot v poslovni rabi

PowerPivot je brezplačen dodatek k Excelu 2010, ki omogoča, da uvažamo podatke iz različnih virov, jih med seboj povezujemo, obdelujemo in prikažemo, kot nam najbolj ustreza.


V podjetju B2 pripravljajo seminar, na katerem bodo natančneje predstavili brezplačen dodatek PowerPivot. V prvem delu seminarja bodo predstavljeni pogoji in načini namestitve ter možnosti prikaza rezultatov (znotraj Excela samega ali pa s pomočjo strežnika SharePoint). V drugem delu pa bodo predstavili samo delovanje in praktične primere uporabe. Seminar bosta vodila Rok Pirnat in Primož Jarc iz podjetja B2.

Seminar bo potekal 16. januarja 2012 med 8.30 in 15.00 uro, v prostorih podjetja Microsoft, v predavalnici v pritličju (Šmartinska 140, Ljubljana).

Za dodatne informacije in prijavo se obrnite na elektronski naslov siinfo@microsoft.com.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem B2 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri B2 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

B2 d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem B2 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku