Računalništvo, telefonija
01.12.2016 09:00
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pomoč pri izdelavi WordPress spletne strani ali Magento / PrestaShop spletne trgovine?

Pomoč pri izdelavi Wordpress spletne strani ali Magento / PrestaShop spletne trgovine?
Pomoč pri izdelavi Wordpress spletne strani ali Magento / PrestaShop spletne trgovine?

Dobro je preveriti, kdo vse vam lahko pomaga svoje podjetje oziroma dejavnost najbolje predstaviti svetu. Ne glede na to ali iščete programerja, ki vam bo pomagal postaviti ali urejati WordPress ali klasično spletno stran, PrestaShop oz. Magento spletno trgovino, tistega, ki bo poskrbel za pripravo besedil, prevode, lektoriranje in seveda oblikovno odličnost celotnega paketa ali celo ekipo izvajalcev, ki bodo za vas izgradili spletno aplikacijo “iz nule”.


Vedno se najprej obrnite na Omisli.si, kjer boste hitro prejeli več različnih ponudb lokalnih ponudnikov, ki jim zaupamo, so kvalificirani ter seveda na voljo. Vsa dogovarjanja so urejena na enem mestu, nič več nepreglednih e-mailov. Prihranili boste ogromno časa, denarja in se tako raje posvetili tistemu, v čemer ste zares dobri.


Za uspešen spletni nastop je namreč smiselno sodelovati z več ponudniki. Vsak je strokovnjak na svojem področju. Že res, da se lahko s pomočjo enostavnih orodij izdelave lotite tudi sami ali pa jo zaupate prijatelju, ki se s tem občasno ukvarja. A vedno boste na koncu potrebovali pomoč. Vsaj za kaj resnejšega od bloga, ki ga na koncu le redki berejo.


5 nujnih korakov, ko razmišljate o WordPress spletni strani ali PrestaShop / Magento spletni trgovini:

 1. Vzpostavitev WordPress spletne strani oz PrestaShop / Magento spletne trgovine
  Vse se sprva zdi enostavno, zakupil bom domeno in gostovanje, namestil svoj priljubljeni CMS urejevalnik in voilà, spletna stran stoji. Vsi, ki ste to že kdaj počeli veste, da ni čisto tako. Še bolj kot to, drži slednje. Ste se odločili prodajati preko spletne strani ali spletne trgovine ali ste se odločili naučiti se, kako programirati? Če prvo, hitro do Omisli.si/programerja in oddajte brezplačno in neobvezujoče povpraševanje in prejeli boste konkurenčne ponudbe.

 2. Oblikovanje, dizajn, CGP, logotipi, …
  Čeprav se vam morda sprva ni zdelo pomembno, ste potem, ko ste prebrali nekaj člankov na temo marketinga hitro ugotovili, kako zelo pomemben je lahko dizajn za marketing, kajne? Tudi ni ravno profesionalno, če je vaša spletna stran ali trgovina na las podobna 100 drugim. Omislite si torej oblikovalca.

 3. Copywriting – ustvarjanje in dodajanje vsebin (ali opisov izdelkov / storitev)
  Ko je spletna stran ali trgovina on-line, je zelo dolgočasna. Prazna. Ogromno časa boste izgubili z vsebino. Že res, da le vi veste, kaj mora biti kje, to pa ne pomeni, da vam pri tem ne morejo pomagati izkušeni tekstopisci, ki hkrati obvladajo SEO veščine in marketinško pisanje. Poiščite jih preko Omisli.si/pisca.

 4. Lektoriranje spletne strani
  Lektoriranje ni nujno, danes na spletnih straneh preživimo zares malo časa. Pa vendar, četudi ne bo ravno vsak blog prispevek popolnoma brez napače, poskrbite, da bodo vsaj stalni teksti brezhibni. Omislite si lektorja.

 5. Prevod spletne strani za tuje trge
  Morda začenjate le na sončni strani Alp a hitro boste ugotovili, da je ribe smiselno loviti tudi v večjih jezerih ter oceanih, ne le lokalnih potokih. Ko bo čas za rast, se obrnite na Omisli.si/prevajalca.

 6. Vzdrževanje WordPress spletne strani oz PrestaShop / Magento spletne trgovine
  Tukaj se večina ušteje. Zdaj je že vse OK, kaj pa čez pol leta ali prej, ko bo potrebno vse skupaj posodobiti in kar naenkrat nič več ne bo delalo? Ali ko si boste omislili tisti fini pop-up obrazec za naročanje na tedenske e-novice? Ali, bognedaj, vam nekdo vdre v spletno stran in potrebujete hitro pomoč? Obrnite se na izkušene izvajalce preko Omisli.si/programerja.

Kakorkoli se odločite, veliko sreče pri bodočih projektih!

>> Ste ponudnik katere od zgornjih storitev in želite več posla? Omisli.si vam na pladnju dostavi preverjene stranke za mala podjetja. Za vas je prvi sklenjen posel brezplačen! Brezplačno se vpišite tukaj.Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MOJVIDEO d.o.o.

Prežihova ulica 17, 8250 Brežice, Tel: 040 903 424
Mojvideo.com, prvi slovenski video portal Le kdo ne pozna portala Mojvideo.com? Gre za prvi, največji in najbolj obiskan spletni video portal v Sloveniji, ki je prvotno namenjen ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več