Avtomobilizem
02.06.2009 10:39
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Posodobljena spletna stran My.Garmin.com

Posodobljena spletna stran My.Garmin.com
Posodobljena spletna stran My.Garmin.com

Garmin, vodilno podjetje za razvoj navigacijskih sistemov, je oznanilo izboljšave spletne strani My.Garmin.com, ki nudi pomoč uporabnikom Garmin pri programski opremi, nadgradnjah kartografij in ostalih informacijah za specifične naprave Garmin. My.Garmin.com nudi pomoč uporabnikom Garmin naprav, od registriranja GPS naprave do nalaganja novih kartografij.

“myGarmin spletna stran je namenjena vsem uporabnikom, ki želijo izkoristiti vse, kar je dostopnega za določeno napravo,” pravi Dan Bartel, podpredsednik prodaje pri podjetju Garmin. “Ne glede na to ali je brezplačna programska nadgradnja ali dostop do odgovorov na najbolj pogosta zastavljena vprašanja, myGarmin nudi uporabnikom najbolj ažurne informacije za njihov GPS. GPS se poveže z računalnikom preko USB kabla, myGarmin in naprava se samodejno povežeta in predstavita uporabniku dostopen prenos podatkov programske opreme, dostopne nadgradnje kartografij in druge pomembne informacije.”

Posodobljena spletna stran my.Garmin.com je dostopna vsem in nudi:

Informacije o kartografiji – uporabnike opozori, ko so na voljo nove kartografije in lahko določi katere opcije so najboljše za njih – sistem nadgradenj nüMaps Lifetime (doživljenjsko nadgrajevanje kartografij, na voljo kot enkraten nakup) ali druge dodatne možnosti.
Nadgradnjo programske opreme – Garmin redno nadgrajuje in izboljšuje obstoječe produkte. Uporabniki lahko naložijo brezplačne nadgradnje programske opreme v času življenjske dobe GPS naprave.
Podporo – uporabniki lahko poiščejo odgovore na GPS vprašanja preko spletne knjižnice ali pogosto zastavljenih vprašanj (FAQ).
Registracijo – uporabniki lahko registrirajo svoj produkt in tako lahko prepustijo skrb spletni aplikaciji my.Garmin.com za njihovo napravo, status garancije in dostop do produktno specifičnih storitev ter programske opreme.

My.Garmin.com je brezplačna storitev za uporabnike Garmin, ki se lahko takoj registrirajo in dostopajo do uporabnih informacij, na voljo pa je tudi v slovenskem jeziku.

Vas zanima več iz te teme?
Garmin navigacija

Prijavi napako v članku