Obvestila podjetij
17.03.2011 10:57
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Posodobljena različica BI rešitve BIView

Prihaja pomlad in z njo posodobljena različica BIView rešitve (verzija 4.5.1.548). Ta verzija vsebuje nekaj priročnih in koristnih novosti za končne uporabnike rešitve.
BIView  - rešitev za potrebe poslovnega obveščanja
BIView - rešitev za potrebe poslovnega obveščanja

Podrobnejši opis novosti si preberite na spletni strani BIView, ker je na voljo tudi brezplačna polno delujoča demo verzija BIView za tiste, ki naše rešitve še ne poznate.

Brezplačna demo verzija BIView vam omogoča, da na svojih podatkih preizkusite, kako deluje naša rešitev. Vse funkcionalnosti rešitve pa lahko preizkusite tudi na že predpripravljenih pogledih in podatkih, ki jih vsebuje polna demo verzija. Licenca traja 15 dni.

V naslednji različici bo BiView vseboval tudi nadzorno ploščo (t.i. dashboard), kjer bo omogočeno istočasno delo z več pogledi in grafi. Več o tem na prihajajočem BIView dogodku v mesecu aprilu. Podrobnejše informacije o dogodku bodo v kratkem objavljene na www.biview.si.

Analizirajte svoje podatke z našo rešitvijo!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RESULT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RESULT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Result logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RESULT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku