Operacijski sistemi
15.05.2013 16:10

Deli z drugimi:

Share

Posodobitev na Android 4.2.2 za Samsung Galaxy S2, S3 in Note 2

V juniju bodo uporabniki pametnih mobilnih telefonov Samsung Galaxy S2, S3 in Note 2 prejeli nadgradnjo na težko pričakovani mobilni operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean. Nadgradnja bo seveda najprej na voljo tistim mobilnikom, ki so bili prodani v prosti prodaji.
Mobilni operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean bo že junija na voljo tudi za mobilnike Samsung Galaxy S2, S3 in Note 2!
Mobilni operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean bo že junija na voljo tudi za mobilnike Samsung Galaxy S2, S3 in Note 2!

Podjetje Samsung bo kmalu razveselilo uporabnike pametnih mobilnih telefonov Galaxy S2, S3 in Note 2, saj jim bo že junija ponudilo v prenos nadgradnjo na težko pričakovani mobilni operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean. Nadgradnja bo na voljo preko sistema OTA (Over The Air), kar pomeni, da bo za celoten postopek prenosa in namestitve poskrbela kar mobilna naprava sama. Ko bo novost na voljo se nam bo sporočilo o nadgradnji pojavilo le nekaj trenutkov za tem, ko bomo vključili brezžično povezavo Wi-Fi oziroma 3G.

Čeprav mobilni operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean ne bo prinesel nikakršnih revolucionarnih novosti, se ga bo nedvomno splačalo namestiti, saj bo ta odpravil marsikatero nevšečnost, ki pesti Samsungove pametne mobilne telefone Galaxy S2, S3 in Note 2. Novost bo na primer odpravila težave povezane s kakovostjo zvoka pri modrozobi povezavi ter bo prinesla še vrsto drugih manjših popravkov, ki bodo pripomogli k stabilnejšemu, hitrejšemu in varnejšemu delovanju Samsungovih mobilnih naprav družine Galaxy.

Takoj ko bo nadgradnja na mobilni operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean na voljo za mobilnike Samsung Galaxy S2, S3 in Note 2 vas bomo o tem nemudoma obvestili. Nadgradnja bo najprej na voljo tistim mobilnikom, ki so bili prodani v prosti prodaji, nekoliko kasneje pa bo dosegljiva še uporabnikom, ki so mobilne naprave kupili pri ponudnikih storitev mobilne telefonije.

Vas zanima več iz te teme?
Android operacijski sistem

Prijavi napako v članku