Računalništvo, telefonija
06.03.2019 10:25
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poslovni prenosnik po ugodni ceni – zdaj še 30 evrov ceneje

Rabljeni prenosniki so odlična izbira za vsa pisarniška opravila in enostavnejše aplikacije, saj lahko z nakupom rabljene naprave privarčujete veliko, brez občutne razlike v hitrosti delovanja.
Nadvse zanimiv prenosnik, ki bi bil težko ceneje.
Nadvse zanimiv prenosnik, ki bi bil težko ceneje.

Naprave v spletni trgovini PoceniPC.com so iz poslovne linije priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Lenovo in Dell. Računalniki so skrbno testirani in očiščeni, njihovo delovanje pa jamčijo z enoletno garancijo z možnostjo podaljšanja. Lahko se pohvalijo, da so imeli v petih letih manj kot odstotek reklamacij.

DELL Latitude E5440

Rabljen prenosni računalnik DELL Latitude E5440 je odlična izbira za vse zahtevnejše uporabnike. Odlikujejo ga procesor Intel Core i5 četrte generacije, 8 GB sistemskega pomnilnika in 256 GB SSD disk.

Sliko prikazuje zaslon velikosti 35,6 centimetrov oziroma 14 palcev in HD ločljivosti 1366 x 768 slikovnih točk. V prenosniku je za obdelavo grafičnih vsebin na voljo grafična kartica Intel HD Graphic 440. Opremljen je tudi z optično enoto DVD-RW.

Poleg naštetega ima prenosnik DELL Latitude E5440 tri USB vhode, od tega sta dva USB 3.0. Seveda najdemo med priključki tudi brezžično povezavo, HDMI in Bluetooth. Vgrajeno ima še spletno kamero.

Že tako nizko ceno so še oklestili

Za DELL Latitude E5440 bi že tako v spletni trgovini PoceniPC.com odšteli le 297 evrov, kar je vsaj sto evrov manj, kot bi zanj odšteli pri konkurenčnih ponudnikih. S kodo 3446VGN0133T pa ga zdaj dobite še 30 evrov ceneje*. Prenosni računalnik DELL Latitude E5440 je tako zdaj lahko vaš za 267 evrov.

To je cena brez operacijskega sistema, lahko pa vam ga namestijo – to ob oddaji spletnega naročila preprosto označite. Prav tako lahko dokupite dodatno garancijo. Ker ima računalnik tujo tipkovnico, vam poleg priložijo slovenske nalepke, lahko pa si zaželite tudi lasersko gravuro slovenskih ali drugih znakov.

Kaj pomeni, da je prenosnik, ki ga kupujem, rabljen?

DELL Latitude E5440 je – kot smo že omenili – rabljen računalnik business kvalitete. Tovrstna računalniška oprema se povečini na tržišču pojavi zaradi lizing pogodb, ki zavezujejo velika tuja podjetja, da opremo po določenem obdobju zamenjajo. Za brezhibno delovanje pregledane, preizkušene in očiščene naprave PoceniPC.com jamči z enoletno garancijo. Morda se lahko na ohišju pojavi kakšna praska, a je omenjen računalnik zmogljiv, narejen iz kakovostnih materialov, zato njegova življenjska doba ni pod vprašajem.

Za več ponudbe obiščite PoceniPC.com.

*Koda kupona je veljavna do 10. 4. 2019 – samo za spletna naročila.


Prijavi napako v članku