13.02.2012 15:23

Deli z drugimi:

Share

Poslovni program za pregledno in enostavno vodenje poslovanja

PANTHEON je poslovni program primeren za vodenje poslovanja v podjetijih vseh velikosti in dejavnosti. Širok nabor funkcionalnosti omogoča, da sistem uporabljajo vsi v podjetju, od vodstva do nabave in računovodstva.
PANTHEON gostovanje – privoščite si ugodno vodenje poslovanja
PANTHEON gostovanje – privoščite si ugodno vodenje poslovanja

Vsako podjetje, tudi majhni s.p., potrebujejo programsko opremo s pomočjo katere izdajajo račune, vodijo evidenco prejetih računov, pišejo potne naloge, vodijo računovodstvo, kadrovske evidence, imajo pregled nad skladišči in zalogo, ob koncu leta naredijo inventuro, vodijo proizvodnjo, … Za podjetnika je najbolj pomembno to, da v vsakem trenutku točno ve, kako posluje njegovo podjetje, koliko je prometa, koliko je odprtih terjatev in obveznosti, kakšen znesek DDV-ja bo potrebno plačati. Bolj zahtevna podjetja pa se lahko odločijo tudi za zmogljivo poslovno analitiko s katero spremljajo svoje zaposlene, kupce, poslovne odločitve in se na podlagi podrobnih analiz odločajo kako prilagoditi poslovanje.

Programska oprema PANTHEON je zakonodajno in jezikovno lokalizirana za trge celotne JVZ Evrope, sedež podjetja je v Sloveniji, podružnice pa na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni gori, Makedoniji in Bolgariji.

Zakaj je PANTHEON prava odločitev za vaše podjetje?

  • Zaupa nam že več kot 25.500 uporabnikov in več kot 500 računovodskih servisov
  • Nudimo hitro in učinkovito podporo uporabnikom
  • Imamo 15 let izkušenj z razvojem programa v 8 državah
  • Izkušnje z davčnimi blagajnami v 5 državah
  • 70 % izboljšav v PANTHEON-u je rezultat predlogov in mnenj uporabnikov
  • Brezplačni začetni tečaj ter video in pisna navodila

Več informacij na www.datalab.si, za pomoč pri odločitvi pa nas lahko kontaktirate na prodaja@datalab.si ali na 01 25 28 950.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Datalab d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri Datalab d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

datalab_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Datalab d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku