Računalništvo, telefonija
05.06.2014 09:55

Deli z drugimi:

Share

Popularna platforma Magento

Podjetje Ms3 d.o.o je lansiralo posebno spletno mesto, ki je namenjeno predstavitvi storitev iz področja izdelave, vzdrževanja in optimizacije spletnih trgovin.
Popularna platforma Magento
Popularna platforma Magento

Na spletni strani http://www.izdelavamagentotrgovine.si je predstavljena ponudba storitev podjetja. Glede na dejstva, ki govorijo o 23% napovedi rasti spletne prodaje v letu 2014, pridemo do ugotovitve, da je splet iz dneva v dan bolj pomemben prodajni kanal.

Prednosti spletne trgovine v primerjavi s fizično so naslednje:

  • Je veliko cenejša, ne potrebuje najema dragih prostorov
  • Ni omejena na neko ozko geografsko področje in ni pomembna mikrolokacija
  • Je odprta 24 ur na dan

Podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo izdelkov ali storitev, pa še nimajo spletne trgovine, si lahko svojo spletno trgovino ustvarijo že od 550 EUR naprej (DDV ni vključen). Ustvarjeni so tudi trije vzorčni paketi, kjer so pa seveda možne spremembe funkcionalnost po želji. Paketi in cene so opisani tukaj: http://www.izdelavamagentotrgovine.si/paketi-in-cenik

Platforma Magento

Ponudba obsega izdelavo spletnih trgovin na platformi Magento. Magento je izjemno fleksibilna platforma za spletno prodajo, ki že »out-of-the-box« ponuja veliko modulov, možnosti nastavitev in razširitev. V kolikor se pojavi želja po dodatnih funkcionalnosti, se lahko module tudi razvije. Tako imajo v Ms3 d.o.o razvite tudi določene module za integracijo z računovodskimi aplikacijami (Vasco, Minimax, E-Računi), ker se pojavlja veliko povpraševanj po takih funkcionalnostih. Tak modul izjemno olajša poslovanje in zmanjša administracijo.

Vzdrževanje spletnih trgovin

Projekt se nikakor ne zaključi ob vzpostavitvi spletne trgovine, ampak so na spletni trgovini vedno potrebna vzdrževalna dela, da spletna trgovina dejansko »živi«. Magento se tudi stalno posodablja, dodajajo se nove funkcionalnosti in odpravljajo morebitni hroščki. Pomembno je torej, da kupec vidi, da se na spletni trgovini zadeve posodabljajo, da zadnja novica ni izpred dveh let, ter da se na prvi strani ne prikaže banner z božično akcijo iz leta 2012.

Kontakt

Vzpostavite si svojo spletno trgovino še danes in kontaktirajte ekipo podjetja Ms3 d.o.o na telefon: 0590 53 901, oddajte povpraševanje preko spletne strani http://www.izdelavamagentotrgovine.si ali pa pošljite email na naslov: info@izdelavamagentotrgovine.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MS3 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MS3 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MS3 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku