Računalništvo, telefonija
28.09.2011 19:11

Deli z drugimi:

Share

Najnovejši član skupine Popcorn HOUR

Odličen, zmogljiv, majhen multimedijski predvajalnik proizvajalca Syabas.
Najnovejši član skupine Popcorn HOUR
Najnovejši član skupine Popcorn HOUR

PopBox podpira predvajanje MKV 3D (3D Slika ob Sliki (Side-by-Side) ali Slika nad Sliko (Top-in-Bottom)) in drugih video posnetkov. Vse kar potrebujete je še ustrezen 3D TV sprejemnik. Omenjeni predvajalnik ne podpira Blu-ray 3D vsebin!

Zdaj lahko gledate filme in TV oddaje v visoki ločljivosti (High Definition), kajti PopBox vam omogoča, da gledate shranjene filme in televizijske oddaje v neverjetno jasni sliki na vašem HDTV. Da bi bilo brskanje po vaših filmih in TV knjižnicah enostavneje, vam PopBox avtomatično dostopa do IMDB.com za prikaz sličic in informacij o filmih, TV showih, itd.

Poslušate lahko svojo glasbeno zbirko na vašem domačem kino sistemu, predvajate svojo glasbeno zbirko v vašem domu kot da bi bili na koncertu, ne da bi rabili namestiti dodatno strojno opremo ali napeljati dodatne kable. Samo izbira iz PopBox-a, ki kaže na vašo glasbeno knjižnico in pustite, da vam Popbox uredi vse dodatno (ovitke, informacije o pesmih, itd).

Pregled digitalnih fotografij na Vašem TV sprejemniku bo Z PopBox neverjetno preprost. PopBox bo razvrstil vaše fotografije v albume in jim spremenil velikost, da se bodo lepo prikazovale na vašem TV zaslonu. Pokažite svoje najnovejše fotografije počitnic v spremljavi glasbe, medtem ko uživate in podoživljate vaše potovanje.

PopBox Apps Market
Zraven dobite tudi apps premium storitev, ki ponuja široko paleto brezplačnih internetnih storitev, vključno z YouTube, Revision 3, Shoutcast, Picasa, WeatherBug, Twitter, Facebook in še veliko več.

PopBox je bil zasnovan z preprostostjo in enostavnostjo uporabe v mislih. Za to poskrbi upraben, lep in enostaven uporabniški vmesnik.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Simali d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Simali d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Simali d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.



Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več