Računalništvo, telefonija
08.04.2005 06:58

Deli z drugimi:

Share

Ponudba EDGE terminalov vse bogatejša

Svetovno združenje ponudnikov mobilnih aparatov GSA objavlja, da se je število na trgu dosegljivih EDGE terminalov povzpelo na 100. Tudi vse več svetovnih mobilnih operaterjev spoznava prednosti tehnologije EDGE in nudi tovrstno rešitev zagotavljanja visokih hitrosti prenosa podatkov (139 operaterjev se je odločilo za tehnologijo EDGE).

Si.mobil – Vodafone je novo tehnologijo tretje generacije predstavil decembra 2003, danes pa hiter prenos podatkov preko EDGE-a zagotavlja v vseh večjih slovenskih mestih, turističnih krajih in kongresnih centrih, kar predstavlja 70-odstotno pokritost slovenskega prebivalstva. Na območjih, kjer EDGE ni dostopen, prenos podatkov avtomatsko poteka preko GPRS-a, ki pri Si.mobil – Vodafone dosega hitrosti do 80 kbit/s. Stabilno in kakovostno GPRS omrežje, ki s signalom pokriva 99,4% slovenskega prebivalstva, tako omogoča nemoteno uporabo podatkovnih storitev kjerkoli in kadarkoli.

Si.mobil – Vodafone v svoji ponudbi nudi 5 EDGE terminalov. Poleg nove Vodafone Mobile Connect Card so na voljo trije izjemno kakovostni telefoni Nokia 3200, Nokia 3220, Nokia 6230, Nokia 9300 in Nokia 9500.


Prijavi napako v članku