Računalništvo, telefonija
16.06.2016 12:57

Deli z drugimi:

Share

Poletna šola EDIT – prijave le do 19. junija!

Poletna šola EDIT je namenjena študentom in študentkam informacijskih tehnologij ali poslovanja, ki želijo svoje akademsko znanje dopolniti s praktično izkušnjo. EDIT udeležencem omogoča, da v vodilnem IT-podjetju v regiji izkusijo , kako zabavno in vznemirljivo je delo na projektu v resničnem živlljenju. Po končani poletni šoli EDIT udeleženci prejmejo certifikat o uspešno zaključenem projektu, lahko pa tudi priložnost za nadaljnje sodelovanje s podjetjem Comtrade.
Poletna šola EDIT - prijave le do 19. junija!
Poletna šola EDIT - prijave le do 19. junija!

Poletna šola EDIT navdihuje inovativnost in deli tehnološko znanje z naslednjo generacijo strokovnjakov za informacijske tehnologije! Zadnjih 20 let poletna šola EDIT izziva študente, da poglobijo svoje znanje in veščine s področij programiranja, poslovne analize, vodenja ekip in projektov, življenjskega cikla razvoja rešitve. EDIT udeležencem omogoča, da v vodilnem IT-podjetju v regiji izkusijo, kako zabavno in vznemirljivo je delo na projektu v resničnem živlljenju po končani poletni šoli lahko udeleženci dobijo priložnost za nadaljnje sodelovanje s podjetjem Comtrade.

Dobrodošli študentje z različnih področij
Stalnim lokacijam brezplačne poletne šole EDIT v Sloveniji, Srbiji ter Bosni in Hercegovini se je letos prvič pridružila tudi Irska. Projekti v posameznih državah so različni; v Sloveniji bodo udeleženci spoznali digitalno transformacijo, sisteme transporta in mobilnost prihodnosti, kako uporabiti analitiko velikih količin podatkov in rešitve na področju poslovnega obveščanja – vse, kar je del našega digitalnega sveta!

V Sloveniji lahko študenti in dijaki izbirajo med tremi tematskimi sklopi:

  • Ljubljana, 11.-22. julij 2016: “Crowdsourcing” platforma za skupno rabo koles
  • Ljubljana, 18.-29. julij 2016: Naslednja generacija mobilnosti kot storitve (poslovni analitiki)
  • Maribor, 11.-22. julij 2016: Digitalna transformacija in letalska potovanja

Omejene prijave in certificirane izkušnje

Poletna šola EDIT udeležencem omogoča vpogled v nove trende in vodenje resničnih projektov, sklepanje novih prijateljstev ter priložnost za ustvarjalno razmišljanje. Neprecenljiva je tudi Izkušnja dela v ekipi, v kateri so povezani posamezniki z različnimi znanji in izkušnjami ter različnimi načini dela. Poletna šola EDIT poleg brezplačnega, a neprecenljivega znanja zagotavlja tudi certifikat o uspešno zaključenem projektu, ki bo udeležencem zagotovo koristil kot referenca na nadaljnji poklicni poti.

Študenti in dijaki lahko svojo prijavo oddajo na uradni strani poletne šole EDIT, in sicer najkasneje do 19. junija 2016.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COMTRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COMTRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Comtrade EDIT 2017: Poletna šola kot izhodišče karierne odličnosti

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COMTRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku