Fotoaparati in kamere
22.04.2021 11:25

Deli z drugimi:

Share

Polaroid presenetil z najmanjšo različico legendarnega fotoaparata!

Fotoaparat Polaroid Go bomo zlahka prenašali naokrog.
Fotoaparat Polaroid Go bomo zlahka prenašali naokrog.

Tokrat imamo dobro novico za vse, ki vam klasično fotografiranje ni po godu. Pri podjetju Polaroid so namreč ponudili v prodajo izjemno zanimivi fotoaparat Polaroid Go, ki je očaral mnoge. Ta je namreč opremljen s hitrim tiskalnikom, kakovostno lečo, ki zagotavlja kakovostne “close-up” fotografije, vgrajeno bliskavico, USB polnjenjem, nadvse zmogljivo baterijo in časovnikom.

Fotoaparat Polaroid Go se lahko pobaha tudi z nadvse kompaktnimi dimenzijami. Ta namreč meri zgolj 10,4 x 8,4 x 6,1 centimetrov. Kljub omenjenim dimenzijam je novost opremljena z baterijo kapacitete 750 miliamper ur in lahko shrani do 15 instant fotografskih lističev. Ti merijo 66.6 x 53.9 milimetrov, medtem ko fotografija meri 47 x 46 milimetrov. Za razvoj celotne fotografije od začetka do konca pa je potrebnih od 10 do 15 minut, kar ni malo, ampak je vredno počakati. Te so namreč všečne na pogled, poleg tega pa so odporne na vremenske pojave in obstojne.

Kompaktni instant fotoaparat Polaroid Go je na voljo v zgolj beli barvi. Prednaročila novosti se bodo pričela 37. arila letos. Novost ne bo pretirano draga. Za nakup fotoaparata Polaroid Go bo namreč v Združenih državah Amerike treba odšteti le preračunanih 83 evrov.  


Prijavi napako v članku