Telefoni
17.02.2010 07:50

Deli z drugimi:

Share

Podjetje Tat Home najavilo prihod zanimivega tridimenzionalnega grafičnega vmesnika za Android

Tridimenzionalni grafični vmesnik za Android navdušuje!
Tridimenzionalni grafični vmesnik za Android navdušuje!

Slednja novica bo zagotovo razveselila tiste uporabnike mobilnih telefonov, ki prisegajo na izjemno uporabnost in prilagodljivost Googlove mobilne platforme Android. Podjetje Tat Home je namreč predstavilo izjemno zanimiv tridimenzionalen grafični vmesnik, ki omogoča hiter in pregleden dostop do nameščenih programskih dodatkov Widget.

S pomočjo tridimenzionalnega grafičnega vmesnika lahko v trenutku najdemo želen programski dodatek in ga tudi zaženemo. To je seveda pisano na kožo predvsem tistim, ki imajo na mobilnem telefonu nameščeno bogato paleto programskih dodatkov Widget.

Tridimenzionalni grafični vmesnik podjetja Tat Home v kompaktnem načinu uporabniku prikazuje trenutno vreme in zunanjo temperaturo. Z razširitvijo programskega dodatka pa je na voljo tudi natančna večdnevna vremenska napoved. Izjemno priročna pa je tudi večnamenska digitalna budilka.

Trenutno žal še ni znano, kdaj bo podjetje Tat Home ponudilo v prodajo zanimiv tridimenzionalen grafični vmesnik za Googlovo mobilno platformo Android. Vsekakor pa bo zanimivo tudi spremljati, katere programske dodatke Widget bo mogoče vključiti v novost podjetja Tat Home.


Prijavi napako v članku