Računalništvo, telefonija
06.07.2009 08:53
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Podjetje Miška z nagrado za najboljšega Prometheanovega partnerja

Podjetje Miška z nagrado za najboljšega Prometheanovega partnerja
Podjetje Miška z nagrado za najboljšega Prometheanovega partnerja

Podjetje Miška, del skupine FMC Group, je na Prometheanovi partnerski konferenci »Be Inspired«, ki je potekala v Blackburnu, prejelo nagrado za najboljšega Prometheanovega partnerja v letu 2009. Miška je zastopnik za Prometheanove izdelke tako za Slovenijo kot za druge države bivše Jugoslavije ter je predana kakovosti izvedbe, izobraževanja in podpore končnemu uporabniku, kar dokazuje tudi prejeta nagrada.

Interaktivne table, programska oprema in učni pripomočki podjetja Promethean predstavljajo interaktivno učno okolje prihodnosti ter temeljijo na konceptu interaktivnega in sodobnega podajanja učnih vsebin. Širok nabor interaktivnih izdelkov omogoča obogatitev učnega procesa ter aktivno vključevanje učencev vanj. Z uporabo interaktivnih orodij Promethean se izobraževalni sistem prilagodi času ter postane bolj raznovrsten, interaktiven ter učencem in učiteljem prijazen.

Promethean s sedežem v Veliki Britaniji je vodilno podjetje na področju razvoja interaktivnih tabel in programske opreme. Njegovi izdelki so prisotni že v več kot 70 državah po svetu. Nagrado za najboljšega Prometheanovega partnerja so poleg Miške prejela še štiri tuja podjetja, in sicer Lielvards SIA iz Latvije, turški Sürat Egitim, češka Profimedia s. r. o. in Nurecom iz Kazahstana.

Podjetje Miška na dogodkih in konferencah po Sloveniji ter drugod aktivno predstavlja sodobne načine podajanja učnih vsebin z interaktivnimi tablami in učnimi pripomočki Promethean. Strokovnjaki podjetja so sodelovali na konferenci CUC 2008 v Rijeki, na dogodku Management izobraževanja ter na konferencah Pantheon, Oxford University Press in IATEFL ter na oglaševalskem festivalu Zlati boben in Študentski areni. Podjetje pa je že več let zapored tudi soorganizator in sponzor konference SirIKT.


Prijavi napako v članku