Računalništvo, telefonija
19.09.2013 13:28

Deli z drugimi:

Share

ComTrade Gaming bo zagotavljal programsko opremo avstrijskemu igralniškemu velikanu

Po tem, ko je v začetku leta ComTrade Gaming podpisal donosno pogodbo z avstrijskim Zveznim računalniškim centrom (BRZ), sedaj dosega nove uspehe na trgu Srednje Evrope. Podpisali so novo pogodbo o sodelovanju s podružnico mednarodne korporacije Casinos Austria, podjetjem WINWIN, ki upravlja 13 igralnic in več kot 800 igralnih terminalov v Avstriji. V okviru pogodbe je podjetje ComTrade Gaming dobavilo in namestilo svojo programsko rešitev sCore G2S, ki se uporablja za oddaljeno spremljanje delovanja igralnih avtomatov.
ComTrade Gaming bo zagotavljal programsko opremo avstrijskemu igralniškemu velikanu
ComTrade Gaming bo zagotavljal programsko opremo avstrijskemu igralniškemu velikanu

ComTrade je v zadnjih letih čedalje bolj aktiven na svetovnem igralniškem trgu in kot specializiran tehnološki partner sodeluje z nekaterimi najbolj uspešnimi podjetji v tej panogi. Obsežne naložbe na tem področju so podjetju ComTrade Gaming omogočile, da je postal polnopraven član združenja za igralniške standarde Gaming Standards Association (GSA) ter tako sodeluje pri oblikovanju osnovnih standardov, ki veljajo za to panogo. Prav tako je podjetje uspešno vpeljalo več kot 15 G2S in S2S rešitev. ComTrade Gaming predstavlja vodilno skupino izdelkov sCore, ki so jih s skupnimi močmi razvili inženirji podjetja ComTrade Gaming, specializirani za igralništvo. Ti izdelki so ključnega pomena za učinkovito upravljanje razvejanih mrež elektronskih igralniških avtomatov ter zagotavljanje poštenih pogojev za vse igralce.

Dobava programskih rešitev podjetju WINWIN predstavlja novo zmago v prizadevanjih podjetja ComTrade Gaming, da lokalno gospodarstvo približa sodobnim globalnim tokovom ter izdelke, ki so nastali z uporabo regionalnih virov, umesti na hitro rastočih trgih.

Aleš Gornjec, izvršni direktor podjetja ComTrade Gaming, je povedal: »Ta oblika partnerstva ponovno prikazuje velik obseg ponudbe podjetja ComTrade Gaming in dokazuje, kako lahko pomagamo operaterjem in regulatorjem, da izboljšajo varnost ter svojim strankam obenem zagotovijo prijetno in udobno igralniško izkušnjo.«

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COMTRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COMTRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Comtrade EDIT 2017: Poletna šola kot izhodišče karierne odličnosti

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COMTRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku