21.06.2010 20:42

Deli z drugimi:

Share

Podarjamo Panasonic Plasmo TX-P42G20

MediaPlanet.si je ob svoji obletnici delovanja pripravil za svoje zveste obiskovalce in za tiste ki to še boste veliko nagradno igro, kjer boste domov odnesli najnovejši vrhunski plasma tv sprejemnik Panasonic TX-P42G20E
Podarjamo Panasonic Plasmo TX-P42G20
Podarjamo Panasonic Plasmo TX-P42G20

Sudeluj v veliki nagradni igri in osvoji vrhunski Panasonic plasma TV TX-P42G20E. Naj gledanje televizije postane čisto nov užitek in sedaj celo brezplačno.

Spletni center MediaPlanet.si je ob svoji obletnici delovaja svojim zvestim uporabnikom in tistim ki to še niste, pripravil veliko nagradno igro. Sodelujte in se potegujte se lahko za vrhunski TV sprejemnik Panasonic plasma TX-P42G20E Več o tem tukaj.

Ustvarjalci in upravljalci spletnega centra MediaPlanet.si imajo več kot 10 letne iskušnje s področja računalništva, avdio in video naprav ter fotografske opreme. Svojim strankam svetujejo pri izbri, postrežejo z razlago najnovejše tehnologije in po dogovoru aparate tudi montirajo ter naredijo uvodne predstavitve o uporabi. Sedaj ko že več kot eno leto delujejo pod lastno blagovno znamko MediaPlanet.si, so jih kupci in ostale stranke dobro sprejeli. Predvsem so znani po tem, da svojim kupcem nudijo kakovostno storitev za ugodno ceno! Tako je uporabniška izkušnja vedno pozitivna, kar je tudi moto in cilj podjetja.

MediaPlanet.si je specializiran za prodajo LCD, LED in plasma televizorjev. Svojim uporabnikom nudimo samo vrhunske blagovne znamke televizorjev kot so Panasonic, SONY, Philips, Samsung , Toshiba in LG Več tukaj.

Ne spreglejte tudi velike ponudbe vrhunskih prenosnih računalnikov po izjemnih cenah. Ponudbo obsegajo prenosniki znamke Lenovo, HP, Dell, Apple, Asus in Toshiba Več tukaj. Za fotografske navdušence pa je vedno na voljo kategorija digitalni fotoaparati in digitalne videokamere, kjer lahko izbirate med priznanimi proizvajalci fotoaparatov kot so Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Kodak,Tukaj Med digitalnimi videokamerami velja omeniti izjemno kakovostne in napredne digitalne kamkoderje SONY, Canon in Panasonic Več tukaj. Ponudbo pa na koncu še zaokrožujejo avtomobilski GPS navigacijski sistemi. Med avto-navigacijmi trenutno lahko izbirate med Garmin in Navigon GPS napravami. In vedno vroča ponudba kjer boste našli TV aparate, prenosnike, fotoaparate in ostale izdelke v ponudbi po izjemnih cenah.

Ekipa MediaPlanet.si

www.mediaplanet.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem G-TRONIC, Igor Goronja s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri G-TRONIC, Igor Goronja s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem G-TRONIC, Igor Goronja s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku