Računalništvo, telefonija
01.12.2020 09:00

Deli z drugimi:

Share

Unikatno video sporočilo Božička, Dedka Mraza ali Miklavža

Unikatno video sporočilo Božička, Dedka Mraza ali Miklavža
Unikatno video sporočilo Božička, Dedka Mraza ali Miklavža

Dobri mož bo otroke nagovoril po imenu, vključil njihovo fotografijo, starost in jim predal vaše posebno sporočilo. Morda ve, ali so bili letos otroci pridni in jim bo zaupal kakšno zanimivo prigodo ali zgodbo, in vsem vam zaželel lepe in mirne praznike. Z njim pa se lahko pogovorite tudi preko video klica.


Ideja za unikatna, personalizirana video sporočila ali klice Božička, Dedka Mraza ali Miklavža je nastala pod blagovno znamko Medved Čalapinko, slovenske agencije Promotiva.

Kako poteka celoten postopek?

  1. Izberete vašega najljubšega dobrega moža;
  2. odločite se za vrsto digitalnega doživetja;
  3. vpišete potrebne podatke in opravite nakup;
  4. skupaj z otroki doživite čaroben veseli december.

Izbirate lahko med:


Decembrski možje polni zanimivih zgodb in prigod

Dobri možje pod okriljem blagovne znamke Medved Čalapinko že več kot 10 let osrečujejo otroke po vsej Sloveniji. Božiček, Dedek Mraz in Miklavž vsako leto obiščejo več kot 100 lokacij in obdarijo preko 7.000 otrok.

Digitalno doživetje z Božičkom, Dedkom Mrazom in Miklavžem je tako pristno in čarobno, saj so vsebine načrtovali skupaj s pedagoškimi delavci. Za “on-line” pristop so se odločili, saj želijo decembrski duh pričarati v vsak dom. Personalizirani video posnetki, v katerih dobri možje otroke nagovorijo po imenu, pokažejo celo njihovo fotografijo in jim predajo posebno sporočilo, so čudovito doživetje in spomin, ki ostaneta za vedno. Kot piko na i pa so dodali še video klic, pri katerem z direktno dvosmerno komunikacijo dosežejo toplo družinsko izkušnjo.

Poudarek na pristni uporabniški izkušnji

Idejni vodje projekta spoštujejo vse tri like dobrih mož in jim posvečajo posebno pozornost. Izrednega pomena je pristnost, ki se v prvi vrsti izraža skozi prijazen nastop. Profesionalni kostumi so skrbno izbrani in dodelani v detajle. Miklavž ne bi bil pravi brez svoje zlate knjige, škofovske palice in mitre. Božičkov rdeč kostum se ne konča pri škornjih. Ima namreč tudi svojo vrečo in zlat zvonec. Plašč Dedka Mraza vsebuje unikatne izvezene motive, v rokah drži pravo leseno palico, obut pa je v zlate škornje.

Posebna ponudba tudi za podjetja

Za vrtce, podjetja, organizacije in ustanove so pripravili posebno ponudbo:

  • Vrtci lahko tudi letos otrokom v skupinah omogočijo posebno doživetje z Dedkom Mrazom, Božičkom ali Miklavžem.
  • Zavedajo se, da je skrb za zaposlene v podjetjih, v tem času še posebej pomembna, zato ponujajo digitalno rešitev za vse mlade starše v podjetjih.
  • Odprti so za različne vrste sodelovanj, pomagajo pa tudi pri kreativi in izbiri najboljše rešitve za posamezne izzive. Naprimer priprava voščilnic, paketov, dodatnih elementov za popolno doživetje.

Poslanstvo projekta dobrimozje.si je v otrocih prebuditi in ohraniti pravo čarobno pričakovanje, jim omogočiti pristno doživetje in jim narisati nasmeh na obraz za celo leto.


Prijavi napako v članku