Telefoni
04.05.2021 12:05
Posodobljeno 4 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni Realme C21 končno prispel v Evropo

Pametni mobilni telefon Realme C21 za malo denarja ponuja veliko.
Pametni mobilni telefon Realme C21 za malo denarja ponuja veliko.

Pametni mobilni telefoni, ki imajo za povprečnega uporabnika vse, kar telefon mora imeti, na srečo postajajo cenovno vse bolj dostopni. To vsekakor drži tudi za novi pametni mobilni telefon Realme C21. Novost je namreč opremljena z relativno zmogljivo strojno opremo. Za različico s tremi gigabajti sistemskega pomnilnika in 32 gigabajti notranjega pomnilnika je treba odšteti 129 evrov, za naprednejšo različico s štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 64 gigabajti notranjega pomnilnika pa 139 evrov.

Pametni mobilni telefon Realme C21 je grajen na osnovi zaslona s 16,6-centimetrsko oziroma 6,52-palčno diagonalo in mobilnega procesorja MediaTek Helio G35. Opremljen je z baterijo kapacitete 5.000 miliamper ur in z napredno tehnologijo Super Power Saving Mode, ki telefonu v načinu pripravljenosti zagotavlja več kot dva dni avtonomije. Ne gre spregledati niti sistema treh digitalnih fotoaparatov, pri čemer je glavni opremljen s tipalom ločljivosti 13 milijonov točk.

Preostala strojna oprema pametnega mobilnega telefona Realme C21 obsega še tri gigabajte oziroma štiri gigabajte sistemskega pomnilnika in 32 gigabajtov oziroma 64 gigabajtov notranjega pomnilnika. Notranji pomnilnik po potrebi seveda lahko razširimo s pomočjo pomnilniške kartice. Na vgrajenem pomnilniku je nameščen mobilni operacijski sistem Android 10 s prirejenim grafičnim vmesnikom Realme UI. Ne gre pa spregledati niti 3,5-milimetrskega priključka za slušalke.


Prijavi napako v članku