Življenjski slog
18.09.2023 13:00

Deli z drugimi:

Share

Poceni laserski gravirni stroj za domače mojstre

Laserski gravirni stroji so v zadnjem času postali izjemno priročno orodje za različne industrije in ustvarjalne projekte. S svojo preciznostjo in prilagodljivostjo omogočajo hitro in natančno obdelavo različnih materialov, kot so les, plastika, kovina in steklo. Graviranje z laserskimi stroji se lahko uporablja za vse od osebnih izdelkov, kot so darila in okraski, do industrijske proizvodnje komponent in označevanja izdelkov.

Na TEJ POVEZAVI smo našli poceni in priročen laserski gravirni stroj LC400 Pro, ki je lahko vaš za ugodnih 135 € z uporabo kode FFLC400.

Glavne značilnosti

Laserski gravirni stroj LC400 Pro: ključne značilnosti

Struktura najnovejše laserske najdbe je kovinska, kar naredi laserski gravirni stroj trden, vzdržljiv in manj dovzeten za mehanske napake. Hkrati je izboljšana natančnost graviranja. Ohišje je okusno obarvano v črni in modri barvi. Celotna konstrukcija je zasnovana za hitro montažo, ki naj bi jo lahko končali v 20 minutah ali manj.

Izhodna optična moč laserja je 4,5-5,5 W. Graviranje na najmočnejših nastavitvah je hitro in natančno. Ultra-fina laserska natančnost je zmanjšana na ± 0,01 mm. Laser visoke gostote lahko gravira neposredno na gladko nerjaveče kovino in keramiko. Graviranje je mogoče izvesti brez prilagajanja ostrenja. Laserski gravirni stroj v enem ohišju združuje graviranje in visokoenergetsko rezanje hkrati. Moč laserja s fiksnim fokusom je stabilnejša od laserja s povečavo.

Os X in Y imata natančne skale, kar je priročno za hitro merjenje dolžine. Velika delovna površina 400 x 400 mm je primerna za različne potrebe graviranja. Kot medij lahko uporabite kovino (neodsevno ali pobarvano), les, plastiko, papir, bambus, usnje in podobno. Za oblikovanje motivov lahko uporabite eno izmed združljivih programskih oprem: LaserGRBL, LightBurn, Benbox in GrblController. Program mora biti nameščen bodisi na Windowsu ali MacOS-u.

Poskrbljeno je tudi za varnost uporabnika. Laserski gravirni stroj LC400 Pro je opremljen z laserskim zaščitnim rokavom za zaščito oči pred poškodbami. V primeru, da je laser v nenormalnem stanju in je še naprej obsevan, se bo le-ta samodejno izklopil in s tem preprečil poškodbe in morebitni požar. Enako velja za zunanje dejavnike, na primer trke in udarce.

Več TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več