Strojna oprema
23.05.2008 09:00
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Plextorjeve rešitve NAS

Plextor je predstavil novo linijo rešitev NAS (Network Attached Storage), idealnih za majhne in domače pisarne ter manjša podjetja – Plextor StorX PX-NAS500L in PX-NAS1000L z zmogljivostjo 500 GB in 1 TB. Poleg uporabnikov v majhnih pisarnah sta zaradi preproste namestitve in uporabe namenjena tudi vsem tistim, ki se z rešitvami NAS srečujejo prvič, nova Plextorjeva modela pa odlikuje tudi visoka zanesljivost in uporabniku prijazen vmesnik.

StorX PX-NAS500L in PX-NAS1000L predstavljata rešitvi namenjeni vsem uporabnikom, ki imajo večjo potrebo glede velikosti rešitev za shranjevanje podatkov, poleg izjemno velike zmogljivosti shranjevanja podatkov pa sta tudi varni in prilagodljivi. Uporabniki z velikimi zbirkami medijev in podatkov lahko rešitvi priključijo na ločen brezžični medijski usmerjevalnik prek vhoda Gigabit LAN in tako kadarkoli gledajo filme, poslušajo glasbo ali medsebojno izmenjujejo podatke. V primeru, da uporabniku kljub temu zmanjka prostora, lahko razširi zmogljivost pomnilnika tako, da doda Plextorjevi rešitvi še dodaten trdi disk prek zunanjega pogona USB.

Plextor StorX PX-NAS500L in PX-NAS1000L bosta pri podjetju PC H.AND na voljo predvidoma julija letos. Plextor nudi za trdi disk dvoletno garancijo za države EU, Norveško in Švico, medtem ko v vseh ostalih državah velja enoletna garancija.


Prijavi napako v članku