Telefonija
06.07.2005 08:31

Deli z drugimi:

Share

Planet tudi na dlančnikih


Planet na dlančniku

Mobitel je predstavil novost, portal Planet, ki je prirejen prikazu na dlančnikih. Obiskovalcem Planeta je na spletnem naslovu www.planet.si/pda na voljo nabor izbranih storitev in vsebin spletnega portala Planet, slednje pa so prirejene prikazu na zaslonih dlančnikov. S tem Mobitel širi možnosti uporabe Planeta, ki ga je sedaj možno obiskovati z mobilniki, računalniki in tudi dlančniki različnih proizvajalcev in operacijskih sistemov.

Družba Mobitel je predstavila novost v svoji ponudbi, prirejeno različico portala Planet, ki je prilagojena za ogled na dlančnikih. Imetniki dlančnikov lahko do Planeta dostopajo preko spletnega naslova www.planet.si/pda. Ogled je, enako kot pri spletnem Planetu, na voljo vsem uporabnikom, dostop do celovitega nabora storitev in vsebin pa z vnosom mobilne klicne številke in uporabniškega gesla. Slednjega uporabniki pridobijo z registracijo, vsi, ki že imajo uporabniško geslo za spletni Planet, pa lahko tega uporabijo tudi za dostop do Planeta za dlančnike.

Mobitel sedaj omogoča celovit dostop do portala Planet, saj ga je možno obiskovati preko mobilnikov, računalnikov in sedaj tudi dlančnikov različnih proizvajalcev in operacijskih sistemov, vključujoč dlančnike s PalmOS. Portal Planet je obiskala že več kot polovica Mobitelovih uporabnikov, kar ga uvršča med vodilne portale na svetu.


Prijavi napako v članku